Meer Views

Yedoo City Kinderstep

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Details:

De Yedoo City kinderstep met luchtbanden, dus lekker comfortabel. Deze Yedoo kinderstep is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud en gaat wel even mee, want de voetenplank is maximaal te belasten tot 120 kilo. Natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende kleuren.

Details

OPRUIMING LAATSTE MODELLEN MET € 20 KORTING. OP = OP

Dit is de Yedoo City kinderstep voor kinderen vanaf 7 jaar oud. Het mooie van deze kinderstep zijn de luchtbanden, want die zorgen voor veel extra comfort. Je kunt hierdoor gemakkelijk steppen op een wat ruiger terrein, zonder dat je meteen valt. De lekker brede en stevige banden zorgen voor veel grip en maken van deze Yedoo kinderstep een heerlijke step. Het voorwiel is iets groter met een 16 inch wiel en het achterwiel is 12 inch.

Deze Yedoo City kinderstep heeft 2 handremmen (V-brakes), dus je kunt ook lekker snel remmen. Want de kinderen gaan natuurlijk wel vaart maken met deze heerlijke step. De kinderstep zelf weegt 9 kilo, dus is lekker licht. Het stuur kan gemakkelijk in hoogte worden gesteld, want kan tussen de 93 en 104 cm hoog worden gezet. Natuurlijk is ook deze Yedoo kinderstep in een aantal kleuren verkrijgbaar, kijk zelf maar welke het mooiste bij je past. Het merk Yedoo heeft ervoor gekozen de kindersteps basic uit te werken, zodat er weinig kapot kan. Er zit een klein standaardje bij om de step neer te zetten. Verder is het eigenlijk vooral een frame, twee wielen en handremmen. Niet teveel draden of overbodige accessoires, dus kan er ook weinig kapot. Bewust zijn er geen spatborden opgezet, omdat deze iets gevoeliger zijn. Toch willen veel klanten toch een spatbord, omdat de kinderen anders vies worden. Hieronder nog even de belangrijkste specificaties op een rij:

- Merk: Yedoo
- Model: City
- 16 inch aluminium voorwiel
- 12 inch aluminium achterwiel
- vanaf 7 jaar of 130 cm
- Plankhoogte: ca. 10 cm (lekker laag)
- Hi-ten stalen frame
- Gewicht: 9 kg
- Lengte 132 cm, stuurbreedte 75 cm
- Max. toelaatbaar gewicht: 120 kg
- Standaard
- 2 V-brakes handremmen
- In hoogte verstelbaar stuur 93 cm / 104 cm
- 1 jaar fabrieksgarantie
- Kleur: zwart en blauw

Hieronder een leuk filmpje van de Yedoo City kinderstep. Zo komt de step ook bij u binnen, en met een aantal handelingen heeft u de step zo in elkaar:

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer