Xootr, luxe en comfort voor volwassenen

 

De Xootr steps komen uit de Verenigde Staten en maken sindsdien furore. Het zijn echt niet de goedkoopste steps, maar je krijgt er dan ook wel iets voor terug. Alle steps zijn van aluminium en daardoor superlicht. Het zijn allemaal vouwsteps en dus uitstekend voor forenzen en botenbezitters.

Xootr steps zijn voor volwassenen en worden steeds vaker in Nederland gebruikt. Een vouwfiets in de trein wordt steeds onhandiger en zo'n step neemt echt geen ruimte in beslag. Bij Xootr kun je kiezen tussen verschillende afwerkingen. Zo is er een step met een houten voetenplank, dat ziet er zo chique uit. Je moet dan helemaal niet meer denken aan een ouderwetse autoped, maar aan een step die door de Amsterdamse PC Hooftstraat zou kunnen gaan.

De Xootr steps hebben allemaal een aantal opties. Zo kun je voor een basisversie kiezen, of een handrem toevoegen of juist alleen een voetenrem. Er zijn ook luxe pakketten beschikbaar waarbij ook een mooie tas wordt geleverd. Xootr steps zijn verkrijgbaar vanaf iets meer dan 200 euro en je hebt een aantal modellen. Populair zijn de Xootr Venus, Xootr MG en de Xootr Roma. We hebben uitgebreide beschrijvingen bij iedere step en duidelijke afbeeldingen, zodat u exact weet wat u koopt.