Waveboard Kopen: welke moet je nemen?

 

Van 5 tot en met 8 jaar: G2 Mini

Steeds meer jonge kinderen willen ook waveboarden, daarom is dit board geschikt vanaf 5 jaar oud, tot ongeveer 8 jaar oud. Het board ziet er lekker stoer uit, maar dan wat korter en minder breed. Daardoor kunnen de kleintjes er makkelijk op staan. Er is keuze uit 2 modellen, namelijk de G2 Mini Tribal Flame en de G2 Mini Punky Skull.
Ga naar THE WAVE G2 Mini

Vanaf 7 jaar: The Wave

Hier is het allemaal mee begonnen en dit board is geschikt vanaf 7 jaar en kan tot volwassenen worden gebruikt. Er zijn 8 leuke designs voor zowel meiden als jongens te koop. Dit zijn de Pink, Blue Hibiscus, Skulls and Scrolls, Orange, Graffiti Arrow, Graffiti, Panther en Black and White.
Ga naar THE WAVE

Vanaf 7 jaar: G2 (nog beter dan alle anderen)

Dit is een nieuw board voor de nieuwe generatie, ook vanaf 7 jaar tot volwassen. Dit board heeft een iets andere deckplate, namelijk van een soort schuurpapier waardoor je beter blijft staan. Daarnaast is het board lichter gemaakt en heeft het ABEC 7-lagers in plaats van ABEC 5-lagers bij The Wave Original. En dat voor dezelfde prijs. Er zijn 4 boards ontwikkeld; dit zijn de G2 Zine, G2 Spade, G2 Blue Burst, G2 Black and White Burst.
Ga naar THE WAVE G2

Van 7 tot en met 12 jaar: LX

Streetsurfing heeft een mooi instapmodel gemaakt, dat ook geschikt is vanaf 7 jaar en tot ongeveer 12 jaar geschikt is. Het is 30% lichter dan de G2 of The Wave en dus gemakkelijker voor net wat kleinere kinderen. Maar ook de portemonnee wordt blij van dit board: het is een stuk goedkoper met maar € 79,95. Het is verkrijgbaar in 2 modellen; LX BLUE en LX GREY.
Bekijk de LX Waveboards