Waveboarden wordt Stuntsteppen

Waveboards™ de echte van StreetSurfing worden niet meer verkocht

Een echte rage: Waveboards

Waveboarden was een flinke rage. Bijna iedereen kab tegenwoordig met het waveboard overweg. De twee wielen die kunnen draaien, zorgen voor een leuke manier van bewegen. Wij verkopen nog steeds de meest hippe waveboards van het merk Streetsurfing. Dit merk komt van origine uit Amerika en dit zijn de echte waveboards. Dat is wel belangrijk, want alleen dan krijg je goede garantie en service. Het meest populair is deThe Wave G2 Spade. Dit Streetsurfing-waveboard heeft een soort schuurpapier op de bladen, waardoor je goed op het board kunt blijven staan. Hetzelfde geldt voor The Wave G2 Zine. Maar ook populair was de The Wave Checkers en The Wave Red Machine.


De nieuwe hype: Stuntsteps

Maar er komen altijd nieuwe hypes. De nieuwe hype van dit moment is het stuntsteppen. Steeds meer kinderen willen een beetje stunten, en dat hoeft echt niet altijd in een halfpipe. Dat is ook lekker van een trappetje of soms een kunstje. Dan is de step echt wat sterker, en dat heet dan een officiele stuntstep. Vooral JD Bug heeft een aantal mooie stuntsteps. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf € 119,95. Dit betreft de JD Bug MS 118Y stuntsteps, verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. Maar ook de JD Bug Pro X voor € 129,95 doet het goed. Kijk maar even rond op onze stuntstep-pagina's welke stuntstep het beste bij je past.


Meest verkochte StuntstepsImport uit Amerika : The Original

Dat Waveboard StreetSurfing (ookwel Rip-stick, Action board of Wave board) een ware hit is, hoeven we je niet uit te leggen. Maar hoe wij aan onze Waveboards komen is wel goed om te weten.

Wij importeren direct uit de USA. Hierdoor hebben we scherpe prijzen en de laatste modellen. Afhankelijk van onze inkoopprijs bepalen we per binnengekomen zending uit de USA onze verkoopprijs: onze inkoopkorting berekenen we door aan jou.

Het kan echter wel voorkomen dat we door onze voorraad heen zijn, maar dit duurt nooit langer dan 5 dagen. Laat je e-mailadres achter; en Stay in touch!

Wat is Waveboarden?

Waveboarden is dé nieuwste action sport van dit moment! Waveboarders bewegen in natuurlijke vloeiende bewegingen zoals je dat doet met snowboarden en surfen.

Door een eenvoudige beweging van de afzonderlijk roterende deckplates krijgt het waveboard snelheid. Je drijft het waveboard dus met je eigen beweging aan, waardoor je niet meer hoeft af te zetten zoals bij een normaal skateboard.

Een action sport voor een selecte groep?

Vooralsnog is het waveboard bekend bij een select groepje, maar nu de boards ook bij de grotere speelgoedzaken te koop zijn, gaat het snel. "Streetsurfing levert nu ook aan Bart Smit en Intertoys. Nu is het nog te vroeg, maar ik verwacht dat het volgende zomer echt een rage wordt. Het is te leren in een paar minuten, de vetste tricks zijn mogelijk en dat op slechts twee wieltjes!

In Europa is het waveboarden al behoorlijk groot. Veel jongeren die daar nu op vakantie zijn, worden er mee geconfronteerd en dat zal het succes alleen maar aanwakkeren."

Ervaringen: Gekocht via Internet

De tienjarige Sophie Zuidwijk: “Ik heb het vorige week gekocht op internet,” vertelt ze “Je ziet heel veel kinderen op school en straat die het ook hebben.” Bij een poging om een rondje te maken, gaat ze bijna onderuit. “Dan moet mijn vriendin me maar niet aan het lachen maken.”

Even verderop bij de fontein de broers Loek en Rik van der Poel bezig om een rondje rond de vijver te rijden. “Dit is veel beter als een skateboard. Hierbij kun je de hele tijd op staan en hoef je jezelf niet af te zetten,” zegt Loek.

Hij had als één van de eerste op zijn school een waveboard. “Ik had het bij mijn neef geprobeerd en toen wilde ik ook.” Toen zijn jongere broertje Rik het probeerde was die ook meteen verslingerd. “Ik moest wel eerst goed oefenen van mijn moeder en toen mocht ik er ook eentje.”

Moeilijke woorden uitgelegd

ABEC

ABEC loopt van 1 t/m 9. Hoe hoger het getall, hoe nauwkeuriger de lagers, hoe soepeler de wieltjes rollen. Streeftsurfing Waveboards hebben ABEC 5 of hoger.

Deck

Een waveboard bestaat uit twee roterende planken: de decks. Streetsurfing decks zijn lichtgebogen voor een veel betere grip en besturing. Alleen bij het type "The Wave" kan je je Deck vervangen.

Torsiebar

De buis die tussen de twee deckplates zit. StreetSturfing Waveboards hebben van binnen een veer. Hierdoor komen de decks vanzelf weer in de normale stand terug.De torsiebar zorgt voor meer wendbaarheid en verbeterde besturing.

Waarom bij ons kopen?

  • Via internet bestellen met snelle levering
  • Geen verzendkosten boven de 100 euro
  • Veilig betalen met Ideal
  • Klantenservice via telefoon en email
  • Winkel in Haarlem
  • Mogelijkheid tot afhalen in de winkel