Vaste lage verzendkosten van € 3,-

Standaard verzendkosten: onze verzendkosten voor een standaard verzending (steps) zijn € 3,- lekker goedkoop. De verzendkosten voor accessoires zijn € 8,95.

Levertijd:  2 werkdagen

Alle bestellingen worden meestal binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd. Onze transportbedrijven beloven altijd 1 werkdag, maar in de praktijk is er altijd wel bij een deel van de pakketten een vertraging. Omdat wij eerlijk naar u als klant willen zijn, hanteren wij dus niet de claim ‘vandaag besteld, morgen in huis’. Ook omdat het behoorlijk kan tegenvallen bij een verjaardag van een kind. Natuurlijk verzenden wij alle pakketten die besteld worden voor ca. 17:00 uur dezelfde dag nog weg met ons transportbedrijf. Op vrijdag bestellen betekent in de praktijk vaak op dinsdag levering. Hetzelfde geldt voor zaterdag en zondag. Deze pakketten worden op maandag door ons aangeboden aan het transportbedrijf.

Besteldag en Levering

Wanneer een product tijdelijk niet op voorraad is berichten wij u direct via e-mail. U kunt er dan voor kiezen de bestelling te annuleren, te wachten of een alternatief product te nemen. We doen dat altijd in goed overleg.

Aflevering

De meeste steps worden verzonden met GLS (voorheen Nederlandse Pakket Dienst). De chauffeur komt langs tussen 08:00 en 22:00 uur. Veel klanten laten hun bestelde step bezorgen op het werk of bij de buren als ze zelf niet thuis zijn. Bent u niet thuis? Geen probleem. U krijgt een bericht in uw brievenbus met een telefoonnummer van het GLS-depot bij u in de buurt. Het pakket ligt dan daar voor u klaar om het zelf op te halen of u kunt een nieuwe bezorgdatum afspreken met het GLS-depot. Bekijk de depotadressen. Handig om rekening mee te houden, dat GLS niet op zaterdagen bezorgd. Sommige steps worden verstuurd met Post NL en worden van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur bezorgd. Net als bij GLS probeert de chauffeur het enkele malen en daarna kunt u het pakket ophalen bij een servicepunt van Post NL.

Stepklaar afgeleverd

De steps die wij afleveren worden in een stevige doos bij u thuis aangeboden. Steppenwinkel.nl levert de steps zo goed als stepklaar afgemonteerd en afgesteld. Voor het overgrote deel van de steps is het een kwestie van uit de doos halen en beginnen met steppen. Voor een aantal steps moet u wel een aantal zaken doen, u moet dan de wielen bevestigen. In de doos zit dan een goede uitleg, zoals u bijvoorbeeld van IKEA gewend bent. En natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor extra uitleg.