Meer Views

The Wave King Skull

Wees de eerste om dit product te beoordelen

€ 129,95

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Details:

Hallo, mag ik me even voorstellen. Wekenlang ben ik overal uitverkocht geweest en nog steeds ben ik niet overal even goed verkrijgbaar. Maar steppenwinkel.nl heeft een grote partij van mijn boards weten te bemachtigen. Ik zal me even voorstellen, ik ben THE WAVE...

Het meest verkochte model om mee te waveboarden en ook het originele. Kijk uit voor alle namaak-boards en probeer de echte. Ik ben in een aantal kleuren verkrijgbaar en ik ben ideaal voor jongeren en volwassenen vanaf 7 jaar. Test mij maart uit!

Details

Waveboarden is helemaal in op dit moment, en ik ben het meest verkochte product. Lekker simpel: The Wave! Ik ben in een groot aantal kleuren te verkrijgen, dus kijk maar welke je het mooist vindt. En dat voor maar € 129,95.

Ja, dat waveboarden is eigenlijk een combinatie tussen steppen, skateboarden, snowboarden en surfen. Doordat de boards los van elkaar zitten en aan iedere zijde een eigen wieltje hebben, kun je door je eigen bewegingen vaart krijgen. Het werkt dus erg simpel!

Ik ben van goede kwaliteit en kan er goed tegen. Natuurlijk zit er 12 maanden garantie op het board, dus dat zit ook wel goed. Ik heb nog even mijn beste specs op een rijtje gezet:
- Carven als met een snowboard
- 77mm urethane wheels
- Casters draaien 360 graden
- Abec 5 lagers
- Twee afzonderlijk roterende deck plates
- Torsion bar
- Gebogen maximum grip deck design met grip spikes
- 85 x 22,5 x 13 cm (lxbxh)
- 3,6 kg

We sturen er ook een instructie-dvd bij, zodat je lekker kan kijken hoe het zou moeten. Alvast veel plezier met het surfen op de straat....

Aanvullende Informatie

Kleur Nvt

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer