Meer Views

0

Micro MX Trixx Rainbow Stuntstep

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Details:

Kekke regenboog kleuren op deze Micro Trixx Rainbow stuntstep, voor kids vanaf 7 jaar.

Details

Deze Micro MX Trixx stuntstep is echt super goed. Deze uitvoering is in Rainbow Colours: dus diverse kleuren op één step.

Het is een super step van Micro, één van de grootste en beste step-merken ter wereld. De stepheet Trixx, want je kunt er veel trucjes mee uithalen, ook bij het skatepark... Deze stuntstep van Micro is erg kwalitatief, dus aan alles is gedacht.

Het is een echte stuntstep, dus stuur en voetenplank zitten stevig aan elkaar. De verbinding wordt met een 3 dubbele clamp, zodat de step flink wat stoten kan verduren. De step zelf is grijs met mooie gaten, zodat de step nog lichter is. Het meest bijzondere is dat de deckplaat helemaal hol is van binnen. Hierdoor heb je wel grip, maar is de stuntstep dus extra licht. De wielen zijn metal core en prachtige kwalitatieve Micro-wielen van 100 mm. Het stuur heeft een relaxte houding, waardoor het stunten nog gemakkelijker gaat. Het zijn net wat stevigere materialen, dan bijvoorbeeld de grote concurrent JD Bug. Dat laat ook wel zien, want Micro geeft 2 jaar fabrieksgarantie op deze stuntsteps.

Je kunt van ongeveer 7 jaar oud beginnen op deze stuntstep. Deze Micro stuntstep heeft lekkere kleine wielen van 100 mm, en iets korter en compacter dan andere stuntsteps. Je kunt er tot vrij oud mee stunten, want er kan maximaal 100 kilo gewicht op de voetenplank staan. Er zitten ABEC 7-lagers op en het zijn metal core wielen. Er zijn een aantal kleuren verkrijgbaar, dus kijk maar even welke je het mooiste vindt... Nog even alle specificaties op een rijtje:

- Merk: Micro
- Model: Trixx
- Soort step: stuntstep
- Leeftijd: 7 - 15 jaar
- Wielen: 100 mm
- Maximaal gewicht: 100 kilo
- Lagers: ABEC 7 lagers
- Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie (geen garantie op wielen)

Kijk hieronder naar een mooi filmpje van deze Micro MX Trixx:Reviews

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer