Stuntstep

Basissegment Stuntsteps
vanaf € 79,95

De stuntsteppen uit het basis-segment zijn geschikt voor stoepjes en af en toe een trucje uithalen, maar zijn ook prima als normale step te gebruiken.

 

Middensegment Stuntsteps
vanaf € 119,95

Dit zijn al echte stuntsteps, en hebben bijvoorbeeld een vast stuur dat niet opklapbaar is en dus tegen een flinke stoot kan.

Geschikt voor het skatepark.                        

Topsegment Stuntsteps
vanaf € 189,95

Ben je echt een professional, dan moet je gaan voor de wat luxere steppen die ook wat meer kosten. Extreem solide stunsteps voor het extreme werk.

 
Stuntstep Kopen van Micro, Razor of JD Bug
Stuntstep voor stunten en skaten

De stuntstep wordt steeds populairder in Nederland. Stuntsteppen is komen overwaaien uit Australië, het land waar alle extreme sporten beginnen.


Nu is stuntsteppen niet meteen extreem, maar je kunt er wel hele vette trucs mee uithalen in skateparks en op skateramps. Maar je kunt ook beginnen met stuntsteppen op de stoep. We hebben daarom een stuntstep voor iedereen.


Wij verkopen stuntsteps van de merken JD Bug en Micro. Je hebt al een eenvoudig instap-model voor € 79,95 en goede midden-segment stuntsteps voor € 119,95 .


Kortom, voor een ruime keuze stuntsteps moet je bij ons zijn. De stuntsteps worden in doos afgeleverd en zijn snel in elkaar te zetten.

De levertijd bedraagt maximaal 3 werkdagen.


Stuntstep Aanbiedingen