3G Stepperbikes, ultieme fitness op de step

 

De 3G Stepperbike is nieuw in Nederland en nu al ontzettend populair. Het is een mix tussen een fiets, step en fitness-apparaat en ideaal voor een stevige workout in de buitenlucht. De Stepperbikes zijn populair bij zowel dames als heren. De Stepperbike zorgt ervoor dat u lekker buiten kunt trainen/fitnessen. U traint de belangrijkste spieren van uw lichaam: benen, billen, rugspieren, borstspieren en armspieren. Door de verticale lichaamspositie is uw ruggengraat in evenwicht, wat een goed gevoel geeft in de rug. Vanwege het effect op de heupen, knieën en gewrichten is het de ideale cardio- en coördinatietraining. Omdat er geen zadel op zit, voorkomt men dat de bekken harde schokken te verduren krijgen. De Stepperbike wordt door veel sportscholen voor outdoor cursussen gebruikt. Dit fitnessapparaat pakt de belangrijkste "probleemgebieden" (dijen, billen en buik) hard aan. Het is daardoor een echte cellulitis killer. Het maakt niets uit of u een atleet of volledig ongetraind bent, iedereen kan deze stepperbike gebruiken (zelfs kinderen en ouderen). U kunt de stepperbike op weg naar het werk, de sportschool of gewoon voor een ritje in de frisse buitenlucht gebruiken.

Er zijn 3 verschillende types te onderscheiden:

  • Basis modellen

    Deze modellen zijn voor de gewone gebruiker om in te stappen en lekker de buitenlucht in te gaan. De steps hebben brede banden en daardoor een goede wegligging. Er zitten 7 versnellingen op, waardoor je lekker snelheid kunt maken en het frame is van aluminium. De houten pedalen zijn van Canadees esdoornhout; echt heel erg mooi en stevig. We verkopen hiervan model Hammer in een zwarte kleur en model Work It in een hippe witte kleur. Beide stepperbikes kosten € 799,-.
  • Race modellen

    Dit zijn Stepperbikes voor de wat meer gevorderde of degene die echt van racen houden. Deze modellen hebben wat dunnere banden (vergelijkbaar met een racefiets of een racestep) en kunnen daardoor flink wat snelheid behalen. Deze racemodellen hebben natuurlijk ook een aluminium frame en 7 versnellingen voor model Jack Hammer in een zwarte kleur voor € 1.099,-. We hebben een echt exclusief model voor € 2.499,-, hierbij is de step afgewerkt met veel carbon-onderdelen. Dit is een ware topper in ons assortiment en geschikt voor echte liefhebbers.
  • Kinder modellen

    Ook voor kinderen zijn er 2 modellen Stepperbikes. Want ook steeds meer kinderen willen op wat jongere leeftijd al werken aan hun gezondheid/gewicht. Dit is echt de ideale manier, vooral als u het samen met uw kinderen wilt gaan doen. En bovendoen goed voor de vader-dochter of moeder-zoon band (of andersom). We hebben model Junior voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar oud voor € 449 in een stoere gele kleur en model Spyder voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar oud voor € 499 in een zwarte kleur. Kortom, voor ieder wat wils.