Veilig bestellen en betalen vanuit heel België

Steppenwinkel.nl heeft voor de klanten in België twee betaalmethoden beschikbaar, BanContact Mister Cash en PayPal.
Beide zijn eenvoudig en veilig in gebruik, en zijn te gebruiken zoals hieronder is beschreven.

Bancontact & Mister Cash 

Veilig & Simpel betalenGeef aan dat uw bestelling naar België gestuurd moet worden, bij  betaalmethode komt dan automatisch de optie “Bancontact/Mister Cash”. U komt vervolgens in de beveiligde betaalomgeving van onze partner Buckaroo.
 
 

Paypal

logo_paypal_106x29Geef aan dat uw bestelling naar België gestuurd moet worden, bij betaalmethode komt dan automatisch de optie “Paypal”. U komt vervolgens in de beveiligde betaalomgeving van PayPal.
 

Wat zijn de levertijden?

We werken samen met 2 transporteurs en beide leveren snel in België. Al onze steps worden door GLS verzonden en de waveboards door TNT. Beide organisaties leveren binnen 1 werkdag in België. Dit houdt in dat onze levertijd van 3-4 werkdagen ook voor België geldt. Let wel op, want op zaterdag en zondag verzenden we niet. Dat wordt allemaal vanaf maandag weer verzonden. Maar u kunt gerust vanuit België bestellen en het op tijd in huis hebben. Door het verenigen van Europa zijn grenzen niet meer zo strikt als vroeger.

Hoe zit het met garantie?

Natuurlijk heeft u dezelfde garantievoorwaarden als in Nederland. Heeft u een probleem, neem dan direct even contact met ons op door te bellen op 00 31 23 55 19 525 of een e-mail te sturen naar info@steppenwinkel.nl. De meeste problemen kunnen we oplossen door een vervangend onderdeel toe te sturen. En lukt dat niet, dan sturen we een nieuwe step of waveboard op. Onze transporteurs zijn toch dagelijks op pad, dus kunnen een kapotte step ook weer gemakkelijk meenemen.

Heb ik te maken met import of iets dergelijks?

Nee, ook dit is echt iets van vroeger. We leven in de Europese Unie en hebben vrij verkeer van goederen en personen. Hierdoor is er geen import of dat soort zaken. U kunt zonder problemen in Nederland bestellen en dit in België laten leveren en gebruiken. Anders waren we natuurlijk nooit in België begonnen. We merken dat er ook in België steeds meer behoefte is aan kwalitatieve steps en hopen dat ook de Belgen net zo enthousiast worden over steppen als de Nederlanders. Vooral voor mooie tochten zijn in België ook tal van locaties.

Wat zijn de verzendkosten naar België?

De verzendkosten naar België zijn precies hetzelfde als die voor Nederland, geen extra kosten dus!.

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Stel je vraag met ons contact formulier. We doen ons best om je vraag dezelfde dag, of anders de volgende dag, te beantwoorden.