Service en garantie

We adviseren om de step of het waveboard af en toe te controleren. Eigenlijk kunnen ze overal tegen, alleen de wieltjes en de lagers hebben soms wat te verduren. U kunt bij ons altijd nieuwe wieltjes of lagers bestellen. Vooral de wieltjes van waveboards hebben wat te verduren, we adviseren onze klanten vaak direct een extra set wieltjes te bestellen.
Als er echt iets mis is met de step of het waveboard, dan valt dit onder garantie. Iedere step of waveboard heeft 1 jaar fabrieksgarantie. Wij hanteren het volgende gemakkelijke stappen-systeem voor garantie van steps en waveboards:

Afhandeling garantie

We adviseren om de step af en toe te controleren, en eventueel de schroeven en bouten wat aan te draaien. Dan gaat een step het langste mee. Eigenlijk kunnen de steps overal tegen, alleen de wieltjes en de lagers hebben soms wat te verduren. U kunt bij ons altijd nieuwe wieltjes of lagers bestellen; bij zeer intensief gebruik is dat echt jaarlijks aan te raden. Bovendien zit er geen garantie op wieltjes of lagers. Dit heeft te maken met het feit dat ze veel gebruikt worden en de ene berijder ze intensiever gebruikt dan de andere. Toch kan het gebeuren dat er iets anders mis is met de step. We werken met merken die allemaal 1 jaar fabrieksgarantie geven en ook een goede regeling hebben. Wij hanteren daarom het volgende gemakkelijke stappen-systeem voor garantie van de steps:

 • Stap 1:Neem eerst contact op
  Wanneer u een step voor garantie heeft, stuur dan een mailtje naar info@steppenwinkel.nl of bel naar 023-5519525. Houd altijd het ordernummer en een omschrijving van het probleem bij de hand of omschrijf dit in de e-mail. Wij nemen dan contact met u op om het probleem op te lossen
 • Stap 2: Retourneren
  Bij een garantie of defect kunnen wij u vragen de step te retourneren. Verpakt u het product zeer degelijk om beschadigingen te voorkomen. De verzendkosten voor het retourneren van de step zijn voor uw eigen rekening.
 • Stap 3: Afhandeling
  Steppenwinkel.nl zal de garantie afhandeling op zich nemen. Goederen met gebreken die terecht onder de garantie vallen zullen worden gerepareerd of worden vervangen door eenzelfde of gelijkwaardig product. Hiervoor betaalt u natuurlijk geen verzendkosten, dat is op onze kosten.

Belangrijk voor garantie

Er geldt beperkte garantie op slijtagedelen als wielen, lagers, binnenbanden, buitenbanden en grips. Garantie is hier alleen van toepassing wanneer de klacht onmogelijk door het gebruik veroorzaakt kan zijn.

 • In geval van twijfel over garantie, zal de mening van onze leverancier bepalend zijn.
 • Afwijkende garantievoorwaarden worden vermeld bij de productomschrijving of op de factuur.