Steppenwinkel Haarlem

Gedempte Oude Gracht 101
2011 GN Haarlem

Openingstijden:

Dinsdag 09:00 tot 18:00
Woensdag 09:00 tot 18:00
Donderdag 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 18:00

Met de step (of de fiets)

We zijn goed bereikbaar met de step, omdat Haarlem prachtige fietspaden heeft, ook de Gedempte Oude Gracht heeft mooie fietspaden. Voor de steps zelf hebben we altijd ruimte in onze winkel of voor de deur. We hebben ook mooie routes naar het strand, vraag dat gerust eens…
 

Met de auto

U kunt met de auto goed in Haarlem komen. U kunt parkeren in de parkeergarages rond het centrum, waarvan parkeergarage de Kamp het dichtst bij zit. Als u alleen even voor een step komt en direct weer weggaat, kunt u ook voor de deur parkeren. Dit is alleen voor laden en lossen, en dan mag dat. Bent u van plan om langer dan 15 minuten te blijven staan, dan raden we toch aan om te parkeren in de garages.
 

Met het openbaar vervoer

De winkel is goed te bereiken vanaf het Centraal Station. Een wandeling van ongeveer 10 minuten en u staat bij ons op de stoep. Het is een rechte weg vanaf het station naar de winkel, en u komt langs het winkelhart van Haarlem. Dus als u erg snel afgeleid bent, neem onze inschatting van de 10 minuten loopafstand dan iets ruimer. Ook met de bus zijn we prima bereikbaar. De bussen stoppen allemaal op de Tempelierstraat; vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen.

Grotere kaart weergeven