Hier vindt u de routebeschrijving naar onze winkel in Amsterdam (met de step of fiets, de auto, of het openbaar vervoer).

Steppenwinkel Amsterdam

Buitenveldertselaan 32
1081 AA Amsterdam

Openingstijden:

Dinsdag 09:00 tot 18:00
Woensdag 09:00 tot 18:00
Donderdag 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 18:00

 

Met de step (of de fiets)

De winkel grenst eigenlijk aan het Amsterdamse Bos, dus u kunt de step direct flink uitproberen! Amsterdam Buitenveldert heeft prachtige fietspaden, lekker breed en apart van de autobaan. Voor de deur kun je prima een step of fiets parkeren en neem ‘m anders gewoon mee naar binnen. Kortom, deze route heeft natuurlijk onze voorkeur!

Met de auto

De auto is in de winkel in Amsterdam geen probleem. U kunt bijna altijd voor de deur parkeren, want er is eigenlijk altijd plek. Doordeweeks kunt u parkeren voor de deur met de blauwe kaart. Op zaterdag is parkeren zelfs gratis: wel zo gemakkelijk. En de winkel bevindt zich vlakbij de afslag van de snelweg ter hoogte van de VU. Kortom, ook al verkopen wij fietsen en steps; ook met de auto bent u van harte welkom.

Met het openbaar vervoer

De winkel is zeer goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. Er stopt een bus, metro en tram voor de deur. De meeste mensen nemen de trein richting station Zuid en stappen dan over op metro 51 of tram 5. Ook vanaf het Centraal Station kun je metro 51 of tram 5 nemen, alleen dan ben je wat langer onderweg. Eenmaal bij de halte zie je de winkel al direct, het is dan 30 seconden lopen. Dat is dus echt dichtbij. In de winkelstrip zitten onder andere een New York Pizza en slagerij Hergo.

Grotere kaart weergeven