Welkom bij steppenwinkel.nl

Tegenwoordig is steppen weer helemaal terug! Er zijn dan ook steps voor iedereen; kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen en ook steeds meer bedrijven. Kinderen vinden het ontzettend leuk, jongeren kunnen er lekker mee stunten, volwassenen gebruiken het als vervoersmiddel in de drukke stad of juist om meer te bewegen. Sonja Bakker testte het steppen als beste buitensport. Ouderen zijn veel mobieler en kunnen makkelijker ergens komen. De bedrijven zien de step als uitkomst in grote fabriekshallen of zorginstellingen.

Wij hebben het meest uitgebreide assortiment aan steppen en stuntsteppen online. We wensen u veel plezier met het maken van een keuze. We hebben ook 2 echte winkels; één in Amsterdam Buitenveldert en één in het centrum van Haarlem. U kunt ook altijd een keertje langskomen en eens proberen of persoonlijke uitleg vragen. Overigens verkopen wij in de winkels ook fietsen, van bijvoorbeeld de Fietsfabriek, Bakfiets.nl en Johnny Loco. Dus schrik niet als er ook fietsen voor de deur staan. De versie koffie van Brandmeester staat klaar, al mag water of thee natuurlijk ook altijd.

We verkopen kwaliteitssteps van de bekende merken zoals JD Bug, Kickbike, Micro, Yedoo en Xootr. Deze hebben een lange levensduur, normale garantie en zijn erg veilig. Daar zit dan ook het verschil in tussen een step bij ons en eentje van Bart Smit . Dit is één van de meest gestelde vragen aan ons. Een andere veelgestelde vraag is of we de steps ook kunnen opsturen, omdat onze klanten uit heel Nederland komen. Vandaar deze internetwinkel, veel plezier!

Team van steppenwinkel.nl

Artur

Artur Lopes

De eigenaar van steppenwinkel.nl en altijd bezig in de winkels om klanten te helpen en te zoeken naar nieuwe mooie producten. Is veel te vinden op de step; een boodschapje doen of even op bezoek bij een collega-winkelier…

Jeroen

Jeroen Plemp

De eigenaar van steppenwinkel.nl en iets minder vaak in de winkels, maar meer achter de schermen bezig met systemen, financien en marketing. Maar gaat iedere dinsdagavond lekker met een groep workout doen op de step in het bos.

Sam

Sam

De hond van steppenwinkel.nl. Doet vooral de bewaking en zorgt voor een hoge aaibaarheidsfactor. Deze foto biedt overigens geen garantie voor hoe Sam er nu uitziet. Ze groeit met de dag.

Onze Winkel