Nutcase, de beste en mooiste helms ter wereld

 

Wat moeten we nou over Nutcase schrijven? Het is vooral belangrijk om te kijken naar welke soorten er allemaal zijn. Want wat is Nutcase toch een mooie helm! Dat moet ook wel, want Nutcase is opgericht door de oud marketingdirecteur van Nike. En die weet natuurlijk wel hoe je iets populair moet krijgen. Hij heeft echte kwaliteit samengevoegd met superdesigns. Kijk hieronder maar eens welke helms er allemaal zijn. En het mooie is dat ze zowel voor kinderen als voor volwassenen zijn.

Nutcase SkateHelm

En de helms zijn niet alleen handig voor steppen, maar ook voor snowboarden, skateboarden, waveboarden of fietsen. De designs van de helms zijn stuk voor stuk gepatenteerd en dus uniek. Vroeger verkochten we een paar merken helms, maar die leken allemaal op elkaar en waren wat saai. Steeds meer mensen vroegen ons om eens te kijken naar een stoere helm. Toen kwamen we in contact met Nutcase en dat was exact wat we al jaren zochten. De populairste zijn de grijze helm met DANGER erop en de roze helm PINK HIBISCUS.

Het mooie van de helms is dat ze ook echt kwalitatief zijn. Er zitten goede luchtgaten in en de helms zijn voor kinderen heel goed verstelbaar, zodat ze altijd passend te maken zijn. En dat is belangrijk bij kinderen, omdat hun hoofdmaat nogal eens kan verschillen. Voor de ouderen heb je geen verstelbaar binnenwerk, maar kun je met extra kussentjes de helm strakker of juist losser krijgen.