Actie

Meer Views

Micro Street Pro stuntstep

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Normale prijs: € 89,95

Special Price € 69,95

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Details:

Dit is de Micro Street Pro stuntstep, een stuntstep geschikt voor een jongere leeftijd. Dus al vanaf 5 a 6 jaar oud, kun je lekker gaan stunten op deze stuntstep.

Details

Dit is de Micro Street Pro stuntstep. Dit is een echte stuntstep, maar wel ook geschikt voor jongere stunters. Je kunt al vanaf 6 jaar oud op mij gaan stunten. Er zijn wel een aantal zaken van belang om te weten over deze Micro Street Pro stuntstep, want het stuur is in hoogte verstelbaar, waardoor juist jongere kinderen ook kunnen stunten. En de step kan worden opgeklapt, dus is eenvoudig mee te nemen. Belangrijk om te weten is dat er ook stuntsteps zijn die niet opklapbaar zijn en niet in hoogte verstelbaar. Deze stuntsteps zijn kwalitatiever, want hebben geen punten die kwetsbaar zijn.

Deze Micro Street Pro stuntstep is dus geschikt voor de wat lichtere stunts en dus vanaf een jonge leeftijd. De Micro stuntstep weegt 3,3 kilo en is daarmee een van de meest lichte stuntsteps op de markt. Deze stuntstep heeft lekkere kleine 100 mm wielen en een voetenplank die dichtbij de grond is, met maar 6 cm. Om de klappen van het landen op te vangen, zijn de wieltjes van stuntsteps extra zacht. Hierdoor bestaat de kans dat, wanneer je gaat slippen met de step, de wieltjes afslijten waardoor er zogenaamde 'flatspots' ontstaan. Dit valt niet onder garantie, dus let daar op tijdens het steppen.

Hieronder nog even mijn specs op een rijtje:
- Merk: Micro
- Model: Street Pro
- Gebruik: stuntstep
- Leeftijd: vanaf 5/6 jaar oud
- Wielmaat: 100 mm
- Gewicht: 3,3 kg.
- Boardhoogte: ca. 6 cm
- Boardbreedte: ca. 100 mm
- Boardlengte: ca: 335 mm
- Stuurhoogte: max. 80 cm.
- Max. toelaatbaar gewicht: 100 kg.
- Fabrieksgarantie: 1 jaar
- Geen garantie op wielen en lagers

Hieronder een filmpje over deze Micro step;

Aanvullende Informatie

Kleur Zwart

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer