Micro, de beste vouw- en kinderstep ter wereld.

Micro is het grootste stepmerk ter wereld en komt uit Zwitserland. Dat zie je ook heel duidelijk, omdat de Zwitserse vlag op iedere step staat; dat staat natuurlijk voor kwaliteit. In 1998 ontwierp Micro de eerste vouwstep ter wereld. Dat was toen ontzettend vernieuwend en een nieuwe invulling van de aloude autoped. Nu zijn er veel meer merken die vouwsteps maken, maar toch is er maar één Micro-step.

Micro Mini Kinderstep
Vanaf 2 jaar

Micro heeft een aantal categorien en er is voor ieder wat wils. Voor de allerkleinste hebben we de Micro Mini, die is vanaf 2 jaar oud en verkrijgbaar in roze en blauw. Deze step heeft al vele prijzen gewonnen en is door z’n drie wielen lekker voor jonge kinderen.

Micro Rocket en Monster Kinderstep
Vanaf 4 jaar.

Door de Vanaf een jaar of 4 kun je al met een vouwstep steppen. Daar heeft Micro dan ook vele soorten voor, eigenlijk voor alle leeftijdscategorieen en ook voor alle doeleinden. In het begin is het vooral leuk om heen en weer te steppen, maar daarna kun je ook stunten. Dan heb je wat grotere wielen zoals de Micro Rocket en Micro Monster Bullet en een grotere plank, zoals de Micro Flex.

Micro White en Black 
Voor volwassenen.

Voor volwassenen heeft Micro ook een mooie lijn met steps die veelvuldig worden verkocht. De Micro White en Micro Black zijn hier voorbeelden van. En sinds kort is Micro de enige ter wereld met een vouwstep met luchtbanden, de Micro Flex Air. Ook deze is mateloos populair en een fantastische autoped voor volwas

Micro Kickboards 
Voor Stunters en Skaters.

Voor de echte stunters of mensen die eens iets anders willen heeft Micro de Kickboards. Dit is een soort mengeling tussen een step en een skateboard en beweegt ontzettend lekker. Ook hier voor ieder iets wils, dus voor jong tot oud kunnen hun eigen kickboard