Meer Views

Micro Mini Rugzak dinosaurus

Wees de eerste om dit product te beoordelen

€ 19,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Details:

Dit is de Micro Mini rugzak, die kinderen gemakkelijk op de Micro kindersteppen kunnen klikken. Wel zo handig en ze kunnen wat spulletjes meenemen.

Details

Dit is de Micro Mini rugzak. We verkopen deze in verschillende designs, dus kijk welke het leukste is. Heel veel kinderen gebruiken de Mini Micro kinderstep zo intensief dat het voor hen meer is dan speelgoed, het is een verlengstuk van henzelf. Met de Mini Micro rugzak kunnen zij hun belangrijke spulletjes overal mee naartoe nemen. Of het nou wat te eten is of een set kleurpotloden, met de Mini Micro rugzak wordt erop uittrekken alleen maar leuker. Het formaat is afgestemd op de balans van de step. De rugzak komt in verschillende kleuren en stijlen.

Alle tasjes komen met een kindvriendelijke multi-clip die kan worden bevestigd aan de houder op de stuurstang. De clip is ook geschikt voor de flessenhouder. Het is mogelijk om de rugzak en de flessenhouder gelijktijdig aan de clip te bevestigen (voor en achterkant). Kijk hieronder naar een filmpje met wat meer informatie:

Aanvullende Informatie

Kleur Oranje

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer