Meer Views

Micro Luggage step volwassenen

Wees de eerste om dit product te beoordelen

€ 329,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Details:

Ja, dit is wel een heel bijzonder product: een mix tussen een step en een koffer. Ons topmerk Micro heeft deze kofferstep gemaakt samen met Samsonite. De koffer past gewoon in de handbagage en is dus ideaal voor de moderne zaken-man of -vrouw. Door de step, ben je extra snel van punt A naar punt B op bijvoorbeeld een groot vliegveld.

Details

Dit is de Micro Luggage vouwstep voor volwassenen. Micro is het meest populaire steppenmerk van de wereld en brengt ook steeds nieuwe producten.

Dit is zo'n nieuw product waar Micro de samenwerking heeft gezocht met Samsonite. U ziet het al op de afbeelding hiernaast: erg bijzonder, namelijk een step en koffer ineen. En dat is voor de altijd drukke zakenman of zakenvrouw van tegenwoordig erg handig.

Deze Micro Luggage is een sterke kunststof koffer, gemaakt op handbagage grootte. Die ook uitgeklapt kan worden tot een perfecte trolley of nog verder uitgeklapt gebruikt kan worden als step! Kun je lekker snel heen en weer op een groot vliegveld.

Het basisidee van Micro was: een koffer met meerdere mogelijkheden. Motto: ”Luggage that moves you“. De modulaire structuur maakt het ideaal voor gebruik als koffer, trolley en step/kickboard met tas. De step heeft 2 wielen bij de koffer zitten en nog 1 wiel aan de achterkant. Dit is vergelijkbaar met de Kickboards, kijk maar even op onze site naar de Micro Kickboards.

Gewicht: 5 kilo
Max. koffer inhoud: 26 liter
Vliegtuig conform: toegestaan als handbagage
Speciaal: koffer zit vast aan het Kickboard!

Deze Micro Luggage staat altijd in onze vestiging in Amsterdam om uit te proberen. Kom gerust lang, de koffie en thee staan altijd klaar. Hieronder zie je een filmpje over de Micro Luggage voor volwassenen:Aanvullende Informatie

Kleur Zwart

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer