Meer Views

Micro Light kinderstep Zwart, Blauw en Roze

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Details:

Dit is de Micro Light, een hoogwaardige kwaliteit kinderstep. Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar! Micro is echt een Zwitsers topmerk en raden wij eigenlijk altijd aan, omdat de kwaliteit super is. Je merkt dat als je erop gaat steppen. Deze step is zeer stevig en zwenkt niet uit. De step zal dus zeker lange tijd meegaan.

Details

Dit is de Micro Light kinderstep. De eerste kinderstep met 2 wielen, nadat kinderen hebben geleerd om hun evenwicht te bewaren met 3 wielen. Dus vanaf ongeveer 4 jaar oud kunnen kinderen deze step gaan gebruiken. Deze Micro Light kinderstep heet natuurlijk niet voor niets Light. Het frame is deels van aluminium en deze kinderstep weegt totaal maar 2,5 kilo. Dat is dus echt heel licht. Veel mensen maken de 'fout' om meteen een grotere zwaardere step te kopen. Maar het is echt slim om na een periode op 3 wielen, voor deze kinderstep te gaan. Want kinderen vinden het erg prettig dat een step niet zo zwaar is. En dan gaan ze het veel vaker doen, en die andere step komt later wel. Dat weten we zeker :).

Deze Micro Light kinderstep is te verstellen in hoogte. Het stuur is te verzetten naar maximaal 73 cm hoog. Er zit een metalen achterrem op de achterkant van de voetenplank, waardoor kinderen lekker makkelijk kunnen remmen. En wat mooi is, is dat deze step gemakkelijk op te klappen is en dus mee te nemen op vakantie of gewoon naar de speeltuin. Er zit een wat groter voorwiel op met 120 mm en het achterwiel is 100 mm. De step is te belasten tot maximaal 50 kilo, dus zo'n step gaat wel even mee. En dan de kleurkeuze, we hebben namelijk 3 kleuren; zwart, blauw en roze. Kies dus maar zelf. En je kunt de step natuurlijk versieren met bijzondere accessoires. Zo hebben we een leuke bel in een goede kleur die past op het stuur en zijn er lampjes die in de wielen kunnen worden geplaatst, waardoor de wielen als ze bewegen licht maken. Dat vinden veel kinderen ook erg leuk...

Hieronder nog even de belangrijkste specificaties;
- Merk: Micro
- Model: Light
- Wielmaat: 120 mm (voorwiel) - 100 mm (achterwiel)
- Kleur: zwart, blauw en roze
- Max. gewicht: 70 kg
- Voetenplank: alu
- Hoogte voetenplank: 6,5 cm
- Gewicht: 2,5 kilo
- Max. stuurhoogte: 73 cm
- Leeftijd: vanaf 4 tot 7 jaar
- Lagers: ABEC 5
- 2 jaar fabrieksgarantie

Natuurlijk staat deze Micro kinderstep ook in onze winkels in Amsterdam en Haarlem om te proberen en natuurlijk om te kopen. En kijk hier nog even naar een filmpje over deze mooie Micro Light Kinderstep:

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer