Meer Views

0

Micro Kinderstep 3 in 1

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Details:

Dit is de Micro Kinderstep 3 in 1, een prachtige kinderstep al geschikt vanaf 1 jaar oud. Het leuke is dat het een product is dat kinderen heel lang kunnen gebruiken en dat ze al van jongs af aan een goed gevoel geeft bij steppen, loopfietsen, etc. Zeker de moeite waard als cadeau voor opa's en oma's of gewoon om voor je kind te kopen. Uit eigen ervaring kunnen we melden dat onze dochter er al meteen mee speelde en een goed evenwichtsvermogen heeft opgebouwd.

Details

Dit is de Micro Kinderstep 3 in 1. Een prachtige kinderstep voor kinderen vanaf 1 jaar oud. Ja, echt waar... zelfs kinderen van één jaar oud kunnen dus al steppen. Overigens wel met een zitje, zodat je een soort loopfiets krijgt. Micro is een topmerk uit Zwitserland en dit product heeft al meerdere prijzen gewonnen voor beste en meest educatieve speelgoed. Want het is niet alleen leuk, kinderen hebben er ook echt iets aan. En dat zeggen we niet zomaar, want onze eigen dochter heeft echt vanaf haar 1e zoveel gespeeld met dit leuke product. En we zagen dat alle ouders met hele jonge kinderen in de buurt ook dit product gingen kopen.

Laten we beginnen met de uitleg over deze Micro Kinderstep 3 in 1. Want we horen je denken, 1 jaar oud, leg even uit. Het zijn namelijk 3 verschillende steps in één pakket die in 4 verschillende stadia zijn te gebruiken:

- 1,0 jaar met laag zitje
- 1,5 jaar met hoog zitje
- 2,0 jaar met O-stuur
- 2,5 t/m 6 jaar met T-stuur

Vanaf het eerste jaar gebruik je step als een soort loopfiets. Er wordt een zitje aan het stuur vastgemaakt. De kinderen kunnen hier goed op zitten en gewoon met hun voeten plat op de grond. Ze leren dan hun evenwicht te bewaren en een beetje vooruit te komen. Dit is erg goed voor het evenwichtsgevoel en de ontwikkeling ervan. Als de kinderen 1,5 jaar oud zijn dan kan het zitje nog wat hoger en zul je merken dat ze al wat sneller gaan bewegen en langzaam beginnen te sturen. Dan kan bij het 2e levensjaar het zitje er helemaal af en plaats je alleen het O-stuur op de voetenplank. Nu heb je een echte kinderstep en je kindje weet dat het nog steeds dezelfde step is. Leuk! En dan gaan ze leren te steppen. Het mooie van dit systeem zijn de 2 wielen aan de voorkant. Hierdoor kunnen de kinderen met hun voorwielen sturen en vallen ze minder snel (dan bijvoorbeeld 2 achterwielen). De step is lichtgewicht, want allemaal van kunststof. Ook binnenshuis kunnen de kinderen hierdoor weinig kwaad qua stoten.
Dan als ze 2,5 a 3 jaar oud zijn, dan vervang je het O-stuur door het gewone T-stuur. En dan ziet het er al aardig uit als de Micro kindersteppen die je zoveel in het straatbeeld ziet. En daar kunnen ze nog vrij lang mee steppen. Tot wel 5/6 jaar oud kunnen ze met gemak op deze driewiel-step lekker ravotten.

Het is een zeer kwalitatieve kinderstep met stevige wielen van 120 mm aan de voorkant en 80 mm aan de achterkant. Je kunt extra accessoires bijbestellen zoals speciale led-lampjes die in de wielen kunnen. Dat vinden kinderen erg leuk. Denk ook eens aan een bel, die we in verschillende opvallende kleuren hebben, of streamers die aan de handvatten gemaakt kunnen worden. Voor de ouders is een speciale riem ontwikkeld, waarmee je de step kunt trekken als de kinderen wat moe zijn (ook dit is erg handig kunnen we uit ervaring vertellen). De meeste kinderen vinden het ook ontzettend leuk om een tasje aan de step te hebben. We hebben vele verschillende designs beschikbaar. Kijk maar even rond naar de verschillende mogelijkheden. Of leuk om aan familieleden te vragen om de Micro kinderstep zo helemaal compleet te maken.

Hieronder nog even alle specificaties op een rijtje:

- Merk: Micro
- Model: 3 in 1 kinderstep
- Leeftijd: vanaf 1 jaar oud tot en met 6 jaar oud
- Onderdelen: zitje, O-stuur en T-stuur
- Uniek 'lean-and-steer' mechanisme, ontwikkeld mbv Zwitserse medische experts
- Helpt de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel, coördinatievermogen en motorische vaardigheden
- Laag driewielig ontwerp voor stabiliteit
- Rem aan de achterzijde voor veiligheid
- Hoogte stuur tot deck is 6700 mm (niet verstelbaar)
- Step zelf weegt 1.5 kg
- Maximaal gewicht: 20 kg
- Transparante wielen voor gebruik binnen en buiten
- 3 kleuren beschikbaar: roze, rood en blauw
- Fabrieksgarantie: 2 jaar

Hieronder een filmpje dat in één keer duidelijk maakt hoe deze Micro Kinderstep 3 in 1 precies werkt:

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer