Meer Views

Micro Kickboard Original T-Bar

Wees de eerste om dit product te beoordelen

€ 239,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Details:

Dit is de Micro Kickboard Original met een T-Bar stuur. Deze step is geschikt voor ouderen kinderen vanaf 10 jaar en zeer geschikt voor volwassenen. Door de 3 wielen heb je een goede balans, en de houten voetenplank geeft extra comfort.

Details

Dit is de Micro Kickboard Original T-Bar step, een bijzondere mooie step van Micro. Micro is het topmerk uit Zwitserland, dat bekend staat om zijn stevige en goede steps zowel voor kinderen als volwassenen. Micro geeft bijvoorbeeld 2 jaar fabrieksgarantie op al haar steppen en dus ook op deze Micro Kickboard Original step, met een T-Bar stuur. Deze step is geschikt voor de wat oudere kinderen, richting 10 jaar oud. Maar deze Micro step wordt vooral veel verkocht aan volwassenen. Eigenlijk vaak als vervanging van de vouwfiets, want deze Micro step is eenvoudig op te klappen (zie de afbeelding) en geeft je een lekkere snelheid.

Wat is nou eigenlijk een Micro Kickboard? Dit is een step, maar dan met 3 wielen. Je stuurt door de wielen in beweging te brengen met het stuur. Dit wordt een 'lean-and-steer' mechanisme genoemd. Door te 'leunen' naar een kant en het stuur te bewegen, stuur je en ga je vooruit. De draairadius is verstelbaar, dus aan te passen naar de wens van de rijder. Deze step kan maximaal worden belast met 100 kilo, dus volwassenen kunnen er juist goed op. Het voordeel van de 3 wielen is ook dat mensen die slecht ter been zijn, hier eenvoudig op zouden kunnen voortbewegen.

De voetenplank is van hout en glasvezel en geeft dus wat mee. Wat een heerlijk comfort geeft. Overigens weegt de Micro Kickboard Original 4,8 kilo, dus lekker licht en kan dus gemakkelijker worden opgeklapt. Het stuur van de step kan in hoogte worden versteld, dus voor ieder wat wils. Let wel op, want een step-stuur moet altijd onder navelhoogte worden gesteld. Kortom, een prachtige step met mooie kwalitatieve uitwerking. We verkopen ook de iets goedkopere 'Kickboard Compact' - variant. Hier zit geen houten plank op en dat maakt de step wat lichter. Hieronder de specificaties van deze step nog eens op een rijtje;

- Merk: Micro
- Model: Kickboard Original T-Bar
- Kleur: aluminium / zilver
- Wielmaat: 2x 120 mm - 1x 100 mm
- Lagers: ABEC 5 lagers
- Max. gewicht: 100 kg
- Voetenplank: hout/fiber
- Gewicht: 4,8 kg
- Max. stuurhoogte: 102 cm
- Leeftijd: vanaf 10 jaar, zeer geschikt voor volwassenen
- Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie
- Geen garantie op wielen en lagers

Hier nog een mooi filmpje over de verschillende kickboard in de Micro-familie. Overigens hier nog een uitvoering met een joystick, in plaats van een T-Bar stuur:Aanvullende Informatie

Kleur Zilver

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer