Meer Views

Micro G-Bike Light loopfiets zilver

Wees de eerste om dit product te beoordelen

€ 119,95

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Details:

Deze Micro G-Bike Light loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar oud en tot wel 5 jaar oud. Deze Micro loopfiets groeit gewoon lekker mee met uw (klein)kind. En kijk eens naar de leuke opvallende kleuren!

Details

Dit is de Micro G-Bike Light loopfiets en deze Micro loopfiets is gebaseerd op het stijlvolle ontwerp van de originele G-bike, die al jarenlang verkrijgbaar is en al vele prijzen heeft gewonnen. Deze Micro G-Bike loopfiets is uitgerust met grote 200 mm wielen, waardoor je gemakkelijker evenwicht bewaart. Met een gewicht van 2,5 kg is deze fiets ongeveer de helft lichter dan vergelijkbare houten of metalen loopfietsen en juist dat maakt deze Micro loopfiets zo ideaal. Want veel kinderen kunnen wel op een loopfiets zitten, maar vallen om vanwege het gewicht van de loopfiets zelf.

Bij deze Micro G-Bike Light loopfiets is het zadel en stuur zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar. Je kunt het zadel verstellen van 34 tot en met 39 cm hoog. Deze Micro loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot ongeveer 5 jaar oud. Door de gladde wielen is hij binnenshuis te gebruiken. Ze laten geen strepen achter, dus maakt u zich daarover geen zorgen... En dan nog de kleuren, want we hebben een aantal superleuke en opvallende kleuren, namelijk knalroze, oranje, groen en paars. We hebben hier nog even de belangrijkste specificaties op een rij gezet:

- Merk: Micro
- Model: G-Bike Light
- Leeftijd: 2,5 tot en met 5 jaar oud
- Gewicht loopfiets zelf: 2,5 kilo
- Maximaal belastbaar gewicht: 20 kilo
- Verstelbaar stuur van 34 tot en met 39 cm
- Frame: aluminium
- Wielen: kunststof, 200 mm
- Lagers: ABEC precision bearings
- Afmetingen: 67 x 48cm (lxh)
- Prijzen: vele prijzen, waaronder Toy Award 2010
- Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie

We hebben nog een mooi filmpje van kinderen die lekker aan het loopfietsen zijn op deze Micro G-Bike Light loopfietsen:

Aanvullende Informatie

Kleur Zilver

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer