Meer Views

Loopfiets Yedoo

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Details:

Loopfietsje voor kids vanaf 2 jaar, in vele kleuren.

.Yedoo is hét kinder-steppenmerk en heeft ook een prachtge loopfietsen-serie en is de goedkoopste voor de beste kwaliteit. Deze Yedoo loopfietsen zijn geschikt vanaf ca. 2 jaar oud en natuurlijk keuze uit lekker veel kleuren.

Details

Dit is de Yedoo loopfiets, een loopfiets geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Deze Yedoo loopfietsen hebben een zeer scherpe prijs en zijn ontzettend leuk, juist ook vanwege de vele kleuren die beschikbaar zijn. Een loopfiets is uitermate geschikt om de balans van kinderen te ontwikkelen, en het beter te maken. Later heb je er ook veel profijt van, doordat kinderen fietsen zonder zijwieltjes veel eerder en gemakkelijker kunnen. Daarnaast is het erg leuk om te geven. Ook leuk als opa en oma om cadeau te geven :)

Dan naar de Yedoo loopfiets zelf. Met de scherpe prijs van € 79,95 heb je echt een topper in huis. Wij verkopen ontzettend veel Yedoo-producten en Yedoo staat gewoon voor kwaliteit, zowel met steppen, kinderfietsen als deze loopfietsen. Het frame is van aluminium, zodat deze Yedoo loopfiets lekker licht is. De loopfiets zelf weegt maar 3,8 kilo en er kan zelfs tot 75 kilo opzitten. Dus zelfs papa en mama kunnen er af en toe mee stunten. Dan de leeftijd, want kinderen kunnen enorm verschillen qua lengte. Over het algemeen kan deze loopfiets vanaf ca. 2 jaar oud. Qua lengte zouden kinderen echt al 90 cm moeten zijn, dan kunnen ze goed zitten. Het zadel kan in hoogte versteld worden, en de bedoeling is dat de kinderen met de platte voet op de grond komen. Het zadel kan verzet worden tussen de 34 en 46 cm hoog, dus dat is een enorme keuze. De kinderen zullen dus ruim tot hun 5e gemakkelijk met deze Yedoo loopfiets kunnen doen. Deze loopfiets is zowel geschikt voor binnen als voor buiten en er zit een handremmetje op de loopfiets. Op die manier leren de kinderen ook al een beetje met deze onderdelen te 'werken'.

Oh ja, nog wel even een goede tip. Denk om een helmpje. Vooral als de kinderen veel naar buiten gaan. Het is voor de veiligheid, maar ook voor de gewenning. Als je pas laat begint met een helm, dan vinden de kinderen het stom. We hebben leuke helmpjes voor niet al teveel geld voor zowel jongens als meiden. Kijk maar even hiernaast...

- Merk: Yedoo
- Model: Loopfiets (modelnaam is Too Too)
- Kleur: Geel
- Wielen: 12 inch
- Banden: Luchtbanden
- Leeftijd: vanaf ca. 2 jaar / 90 cm
- Frame: aluminium
- Velgen: aluminium
- Gewicht: 3.8 kilo
- Maximaal te belasten: 75 kilo (dus ook af en toe een papa?)
- Verstelbaar zadel
- Handrem
- Afmetingen loopfiets: 85 cm lang x 35 cm breed x 60 cm hoog
- Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie

We hebben een leuk filmpje van deze Yedoo loopfiets, want het is altijd leuker om deze loopfiets in actie te zien;

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer