Meer Views

Kickbike Race Max Step volwassenen alu

Wees de eerste om dit product te beoordelen

€ 529,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Details:

Dit is de Kickbike Race Max Step aluminium voor volwassenen. Deze Kickbike step is echt bedoeld voor sportieve volwassenen die snelheid willen en vooral ook op asfalt willen steppen. Voor wedstrijden wordt deze prachtige Kickbike step dan ook veelvuldig gebruikt.

Details

Dit is de Kickbike Race Max Step voor volwassenen. Deze Kickbike step is helemaal van aluminium en uitermate geschikt voor de wat meer sportieve steppers. Deze Kickbike Race Max is verkrijgbaar in 1 kleur, namelijk aluminium-kleur. Ook het stuur, de voorvork en velgen zijn allemaal van aluminium. De step weegt maar 8.5 kg, en is daarmee echt superlicht. Vooral bij erg sportieve prestaties is dat prettig. Deze Kickbike step heeft dunne wielen en dus banden, en is vooral geschikt voor asfalt en steppers die een lekkere snelheid willen maken. Voor het ruigere werk adviseren wij meer de Kickbike Cross Max, want die step heeft veel dikkere banden.

Deze Kickbike Race Max step voor volwassenen kan met gemak 120 kilo qua gewicht van de berijder aan. De aanbevolen lengte van de berijder is tussen 160 en 190 cm. Bij mensen boven de 180 cm adviseren we een stuurverhoger, die apart als extra onderdeel kan worden besteld. Het stuur van deze Kickbike step kan van zichzelf beperkt in hoogte worden versteld van 87 tot 94 cm hoog.

De voetenplank is geintegreerd in het frame van deze Kickbike Race Max en dus ook van aluminium. De hoogte van de voetenplank is tussen de 7.5 en 10 cm hoog. Dit kan worden versteld door het achterwiel hoger of lager te zetten, want dit kan namelijk worden aangepast. Daarnaast kan het voorwiel zeer eenvoudig met een snelsluiter uit het frame worden gehaald, waardoor deze volwassenen- step met gemak in iedere auto mee kan.

Kickbike is een zeer bekend step-merk, oorspronkelijk uit Finland. In Europa is Kickbike veruit marktleider op de volwassenen-markt en hoe professioneler, hoe meer mensen kiezen voor Kickbike als merk. Het is superdegelijk, kan tegen een stootje en geeft bijvoorbeeld standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Deze Kickbike Race Max Step voor volwassenen is zeer hoogwaardig afgewerkt en heeft bijvoorbeeld standaard een klein pompje, reflectoren, een bel en een setje om onderdelen te vervangen.

Voor de duidelijkheid hebben we hieronder nog alle belangrijke specificaties van deze Kickbike opgesomd;
- Merk: Kickbike
- Model: Race Max
- Kleur: aluminium
- Stuur: zwart alu stuur met ergo bar ends
- Voorvork: Alu Cyclocross Type, Integrated 1 1/8
- Geïntegreerde voetenplank in het frame
- Anti slip voetenplank
- Handremmen: 2 Tektro V-brakes
- Max. toelaatbaar gewicht: 120 kg
- Dubbelwandige aluminium sportvelgen 28" en 20"
- Geïntegreerd verlagingsset in achtervork (plank 7.5 cm - 10 cm hoog)
- Fabrieksgarantie: 2 jaar

Deze Kickbike racestep komt in een doos bij u thuis en duurt ca. 10 minuten om in elkaar te zetten. Hieronder ziet u een mooi filmpje (weliswaar in het Frans) over deze prachtige racestep:

Aanvullende Informatie

Kleur Zilver

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Reviews

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer