JD Bug Eco Kinderstep

De JD Bug Eco kinderstep, geschikt voor kinderen vanaf 4-5 jaar oud. Deze kinderstep is de meest verkochte van onze webshop, dat komt vooral door de prijs-kwaliteit verhouding. Voor dit bedrag kun je nergens zo’n kwalitatieve kinderstep kopen, en daardoor wordt het een aantrekkelijk cadeautje! Het voordeel van deze JDBug kinderstep is dat deze erg licht is en daardoor gemakkelijk is te hanteren voor jongere kinderen. Deze JDBug kinderstep weegt namelijk maar 2,4 kilo.

Een ander voordeel van de JDBug Eco kinderstep is dat deze gemakkelijk is op te klappen, waardoor een klein pakketje ontstaat dat gemakkelijk is mee te nemen. Bijvoorbeeld op de fiets mee naar het park, maar ook gemakkelijk mee op vakantie. Kinderen kunnen als ze goed hun evenwicht kunnen bewaren al vrij snel op deze kinderstep wegsteppen, daarom spreken we over een vanaf-leeftijd van ca. 4 tot 5 jaar oud. Deze JD Bug kinderstep kan zo’n 50 kilo gewicht aan, dus als ze richting de 10 jaar oud gaan is deze kinderstep te klein en zul je een volgende stap moeten nemen. Het stuur kan gemakkelijk hoger en lager worden gezet, tot een maximum hoogte van 87 cm. Let altijd wel op, en zet het stuur niet te hoog. De ideale stuurhoogte bij kindersteppen is ongeveer de navel, want op die manier hebben de kinderen nog voldoende grip en controle over het stuur.

Fijne Kinderstep van JDBug

Deze JD Bug kinderstep heeft iets grotere wielen dan een gewone step, en juist jongere kinderen vinden dat erg prettig. Dat geeft ze iets meer comfort en stevigheid. De wielen zijn 120 mm groot. Er zitten ABEC 5-lagers in, wat de kinderstep van goede kwaliteit maakt. Er zit natuurlijk ook een rem op deze step, dit is een voetrem aan de achterkant van de voetenplank. Hiermee kunnen kinderen snel de step stopzetten indien nodig. De voetenplank is 6,5 cm hoog, en dat is vrij dicht bij de grond. Hierdoor hoeven kinderen hun been niet ontzettend op te tillen en kunnen ze met gemak afzetten op de weg. 

Het is natuurlijk echt een kinderstep, dus zijn er een aantal leuke kleuren-uitvoeringen beschikbaar. En de kleuren worden dan ook doorgevoerd op de voetenplank, de handvatten en de kleur wielen. We hebben de keuze uit oranje, roze, blauw, rood en groen… Dat moet wel lukken om een keuze te maken toch?!

JD Bug Junior Kinderstep

49,50

Dit is de JD Bug Junior kinderstep, voor kinderen vanaf 3,5 tot 4 jaar oud. Dus lekker jong kunnen kinderen al steppen op deze ultra-lichtgewicht kinderstep van JD Bug. En dat voor een wel heel mooie prijs. Deze JDBug Junior Kinderstep weegt zelf maar 2,3 kilo en is gemakkelijk op te klappen.

Artikelnummer: JD Bug Junior Kinderstep Categorie:
Meer informatie