De step was zo weer gefixed

Geacht team, Ik was een beetje verbaasd toen ik vanmorgen met een lekke achterband binnenstapte en ik meteen geholpen kon worden. Na mijn bezoek aan de huisarts in de Frankestraat werd mij gevraagd of ik accoord ging met een nieuwe buitenband. Ja natuurlijk en dat werd geregeld. En of ik koffie of thee wilde. Dat is me nog nooit gevraagd in een winkel met 1,2 of 3 wielen.

Met andere woorden, ik zal voor jullie reclame maken.

Fantastisch dat ik zo vriendelijk ben geholpen.

Een ding was ik vergeten te vragen toen ik de zaak uitging: hoe en waar wordt in de binnenstad die lieve Sam uitgelaten ?

Met vriendelijke groet en tot ziens, Peter Harren

Een gedachte over “De step was zo weer gefixed”

  • Jeroen Plemp
    Jeroen Plemp juli 22, 2011 om 23:13

    We hebben inderdaad een lieve hond, die bijna altijd in de winkel is. Vlak achter de winkel zit een prachtige binnenparkje. Daar spelen veel honden en daar wordt Sam dus uitgelaten...

    Reageren
Geef een reactie