De Maxi Micro step voor stabiel en veilig steppen

De Maxi Micro step is gemaakt voor grotere kinderen. De step is verkrijgbaar met een ‘normaal’ stuur of met een joy-stick. De “bal-greep” van de joy-stick is speciaal voor de kinderhand ontworpen en maakt het eenvoudig om de Maxi step te besturen. De step heeft een cool design en garandeert extra stabiliteit door het lage met fiberglas verstevigde bord. Daarnaast is de step zeer veilig door de dubbele wielen achter. De rem met stalen veer is van hoge kwaliteit gemaakt en wordt niet warm bij gebruik. Hij is verkrijgbaar in de kleuren paars en zwart.

Een gedachte over “De Maxi Micro step voor stabiel en veilig steppen”

  • Pietjepuck

    een fantastische step. onze dochter is er helemaal weg van. zelf heb ik de micro kickboard. samen steppen we heel wat af!

    Reageren
Geef een reactie