• De Micro kinderstep, wie heeft hem uitgevonden?

  Micro Steps zijn over de hele wereld enorm populair. Wat begon in de jaren negentig als een rage is nu voor veel mensen de manier om naar het werk te gaan in combinatie met het openbaar vervoer. Of voor kinderen de step om lekker mee buiten te spelen

  Micro Kinderstep Uitvinder Vouwstep De uitvinder van de vouwstep; Wim Ouboter

  De Micro Kinderstep; lichtgewicht, opvouwbaar en makkelijk te rijden - dit was Wim Ouboter's visie, hij de uitvinder van de wendbare aluminium kinderstep.

  De uitvinder uit Zurich begon met zijn voorliefde voor gebakken worst(Braadworst): de legendarische braadworst van Sternen Grill op Bellevue in Zürich. De voormalige bankier werd een vaste klant en genoten van de levendige sfeer in de beroemde wijk bij het meer. Maar één ergerde hem enorm: de afstand van zijn huis naar zijn favoriete snack kraam. Niet dat dit zo ver was, integendeel, het was gewoon te dicht bij voor de fiets of de tram. Maar wel te ver om te lopen.

  Door deze "nood" ontwikkelde hij een voertuig dat de reis makkelijker voor hem maakte, en makkelijk op te bergen was op de plaats van zijn bestemming. De Micro Step was geboren.

  Tot vandaag de dag, is Wim Ouboter en zijn bedrijf erin geslaagd in de voorhoede te blijven van de wereld van kindersteps en steps voor volwassenen. .

 • Kinderstep, een populair Sinterklaas-kado

  Kinderstep Sinterklaas Klik op het bovenstaande plaatje voor een leuke kleurplaat.

  De Kinderstep wordt weer veelvuldig verkocht nu de Sint in het land is. Kindersteps zijn niet zozeer een schoen kado, maar komen in de zak uit Spanje ;-) Voor kinderen van 2 tot 3 jaar zijn er de Micro steps, die een goede voorbereiding zijn van het fietsen. Kinderen van 4 tot 6 jaar zullen erg blij zijn met een Autoped of een Roze of Blauwe Vouwstep. Voor de wat oudere kinderen hebben we stoere stuntsteps, in alle maten en prijzen.

  De kinderstep die wij verkopen is van hoge kwaliteit en zijn er voor zowel jongens als meisjes. Wist u dat de populairste kleur autoped groen is? Dan kunnen zowel jongens als meisjes er plezier aan beleven.

 • Met de step voor volwassenen naar het werk

  Steeds meer volwassenen gaan met de step naar het werk. Een vouwstep is erg geschikt om de overstappen van en naar de bus en de trein te maken. Veel van onze klanten nemen dagelijks de step en weten hun reistijd met tientallen minuten in te korten. Kijk bij onze steps voor volwassenen van de merken Micro en JDBug.

 • Super aanbiedingen voor sinterklaas en kerst!

  In de mooie decembermaand feestmaand hebben we een aantal hele mooie aanbiedingen! Onze top 5 mooiste aanbiedingen op een rij:

  Micro MX BenJ edition stuntstep

  micro-mx-benj-black Van € 219,95 voor € 199,95!

  JD Bug loopfiets

  jd-bug-loopfiets-red-tc09a-air Van € 89,95 voor € 49,95!

  JD Bug Smart white (20 cm wheels)

  jd-bug-smart-white-20-cm-wheels Van €98,90 voor €79,95!

  Micro Rocket

  micro-rocket Van € 149,95 voor € 119,95!

  Micro Kickboard Compact (zilver en zwart)

  micro-kickboard-compact-t-bar-silver Van € 219,95 voor € 199,95!

  Aanbiedingen zijn geldig tot en met 23 december 2015, zolang de voorraad strekt, op = op.

 • Sinterklaas actie: geen verzendkosten op alle steps!

  4121309615_083fd6b820 Sinterklaas is weer in het land, daarom speciale sinterklaas actie: geen verzendkosten op alle steps!

  De Sint is weer in het land en daarom hebben we weer een speciale Sinterklaas actie: geen verzendkosten op al onze steps! We hebben leuke geschenken voor jong en oud: van kindersteps tot steps voor volwassenen.

  Voor kinderen zijn de volgende steps heel populair:

  1. JD Bug Junior kinderstep (in heel veel leuke kleuren)
  2. JD Bug Eco kinderstep (in heel veel leuke kleuren)
  3. JD Bug MS 118Y stuntstep (voor de stunters)
  4. JD Bug MS 119T stuntstep (voor de stunters)
  5. Micro Mini kinderstep (voor de allerkleinsten)

  Stuntsteppen is nog steeds onverminderd populair!

  Voor de volwassenen zie je eigenlijk al jaren onze topper Kickbike in de top:

  1. Kickbike Cruise Max sportstep
  2. Kickbike Freeride stuntstep
  3. Kickbike G4 Sport sportstep

  Naast deze sinterklaas actie hebben we ook nog diverse aanbiedingen, kijk maar eens rustig rond!

  Kortom, voor elk wat wils, en nu helemaal voordelig met de gratis verzendkosten!

 • Stuntstep Tricks

  Je stuntstep heb natuurlijk niet om thuis in een hoekje te laten staan. Je wil met je JD Bug of Microstuntstep natuurlijk meteen de straten op om vette tricks te doen. Hier een aantal trucks om uit te proberen (geheel op eigen risico natuurlijk; draag altijd een helm en goede bescherming). Plaatjes: met dan aan Wikihow.

  1. Ollie maken met je stuntstep

  Ollie met je stuntstep

  Heb je een stuntstep? Dit is de moeder der alle tricks. Oefen deze als eerste, voordat je de andere tricks gaat doen: trek je step aan het stuur omhoog en doe hetzelfde met je voeten. Het gevolg: je springt recht omhoog met je step.

  2. De hippie jump met je stuntstep

  Stuntstep Trick Hippy Jump

  Deze trick kan iedereen die een stuntstep heeft. Spring omhoog terwijl je step op de grond blijft staan. Easy ;-) Bedenk zelf leuke varianten: wissel je voeten voor-achter als je springt of laat je tenen eerst naar links wijzen en landt met je tenen naar rechts. Kijk, zo wordt het al wat lastiger!

   3. X-up trick met je step

  Stuntstep trick X-up

  Voor een X-up doe je een Ollie met je stuntstep en draai je je stuur 90-graden in de lucht. Voordat je weer landt draai je je stuur weer in de normale stand. Echt een trick om te oefenen met weinig snelheid.

  5. Wheely, een klassieker

  Wheely stuntsteppen trick

  Deze is een eitje! Je leunt achterover en rijdt op je achterwiel. Let wel even op dat je niet op je achterrem trapt, want dan sta je stil ;-)

  6. De Pogo: alleen met een goede stuntstep te doen!

  Pogo stunten

  Deze stunt kan je alleen doen met een goede stuntstep, anders begeeft je achter-as het. Ga met je voeten op je achterwiel staan en hop op-en-neer. Merk je dat het al wat lastiger wordt ;-)

 • Stuntstep, geschikt voor het ruige werk

  Stuntsteppen is niet meer voor de echte kleintjes. Het is zeg maar het serieuzere werk voor kinderen van 8 jaar en ouder. De stuntsteps zijn extra stevig en kunnen dus tegen een flinke stoot wanneer je over stoepranden en skateparken rijdt. Een stuntstep is een robuuste versie van een gewone step, die meestal niet in hoogte verstelbaar is of opgevouwen kan worden. De stuntstep weegt meer dan een normale step en heeft een geavanceerde compression systeem.

  Stuntstep Kopen

  Daarom is de stuntstep ideaal geschikt voor het maken van stunts en op ramps mee te rijden. Om de levensduur van je stuntstep te verlengen, is het goed de opbouw van de step te kennen en te weten hoe je het moet onderhouden.

  Onze top 3 meest verkochte stuntsteps:

  1. JD Bug MS 118Y stuntstep (midden segment)
  2. JD Bug Pro X stuntstep (midden segment)
  3. Micro MX BenJ Edition stuntstep (top segment)

   

  Een stuntstep heeft natuurlijk wel bewegende delen en kan daarom kapot gaan als het niet goed behandeld wordt. Zorg dat je stuntstep niet in aanraking komt met water, zand en vermijd vochtige omstandigheden en onnodige klappen.Steppen en delen die niet goed worden onderhouden verliezen vaak hun garantie en klachten hierover kunnen door de fabrikanten worden afgewezen.

  Lees altijd de handleiding van het product voordat je step in gebruik neemt. Oh ja, en zorg voor goede knie, pols en elleboog bescherming; en vergeet je helm niet!

 • Roze Kinderstep nog steeds enorm populair verjaardagscadeau

  Roze kindersteps zijn nog steeds erg in trek. Niet raar, want het is het ideale verjaardagscadeau voor meiden tussen de 2 en de 10 jaar.

  Roze kinderstep voor meisjes cadeau

  We maken het dagelijks mee in onze winkel dat de trotse jarige een heuze step mag uitzoeken. Hier een kort overzicht van de leukste en meest verkochte roze kindersteps:

  Verjaardagscadeau voor meisjes van 2 en 3 jaar

  1. Roze Micro Mini kinderstep
  2. Roze Autoped Yedoo Mau

  Verjaardagscadeau voor meisjes van 4, 5 en 6 jaar

  1. Roze JD Bug Eco vouwstep
  2. Roze Autoped Yedoo Tidit

  Verjaardagscadeau voor meisje van 7, 8, 9 jaar en ouder

  1. Roze Micro Flex vouwstep
  2. Roze/ Rood JD Bug Smart stuntstep

   

  Kortom, ben je opzoek naar een leuk cadeau voor je kleine meid? (En moet je het binnen enkele dagen in huis hebben), kijk dan zeker rond bij onze ruime collectie kindersteps en autopeds voor alle leeftijden

 • Koningsdag: veel kindersteps op de vrijmarkt!

  vrijmarkten-koningsdagIeder jaar is koningsdag weer een feest! Op de vrijmarkt wisselen vele kindersteps van eigenaar vandaag. Je moet er snel bij zijn om je mooie nieuwe kinderstep te bemachtigen, want ze zijn zo weg :)

  Maar niet getreurd als je niet geslaagd bent op de vrijmarkt voor je nieuwe kinderstep: wij hebben ze in vele kleuren, en verschillende modellen voor alle leeftijden:mau_lightblue_quarter_full

  Voor elk wat wils, in alle kleuren van de regenboog.

  En vaak hebben we ze ook in de aanbieding, kijk bij onze aanbiedingen voor de kindersteps op de speciale aanbiedingen pagina!

   

 • Lente, dus erop uit met je kinderstep

  Kinderstep uit de schuur en lekker met de kinderen erop uit! De leukste tijd van het jaar waar we allemaal op hebben gewacht. Er wordt druk gevoetbalt, gespeelt en gestept. Hier drie leuke dingen die je kan doen met je kinderstep:

  kinderstep_yedoo_Tidit_roze_buitenspelen

  1. Dagje weg - Ga je een dagje naar familie of een leuke stad ontdekken. Vouw je vouwstep op en neem hem mee in de achterbak van je auto. Super handig, want de kleine beentjes van de kids houden een hele dag niet vol: zo heeft iedereen een leuke dag.

  2. Foto step-speurtocht - Maak zelf eerst een snel fietstochtje en neem onderweg allemaal foto's van voorwerpen onderweg (een hek, een kerk, de bakker etc.) en laat de kids daarna op de kinderstep dezelfde route volgen. Bij elke "gevonden foto" krijgen ze een tip over hoe ze verder moeten. Voor iedereen een frisse neus op een zonnige lente dag.

  3. Hardlopen & Steppen - Deze is speciaal voor de hardlopers. Loop je favoriete hardloop rondje terwijl de kids meesteppen. Kinderen rond de 8-10 jaar kunnen je makkelijk bijhouden op hun vouwstep of autoped.

Page: 1 of 39

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 387

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 39