De Micro kinderstep, wie heeft hem uitgevonden?

Micro Steps zijn over de hele wereld enorm populair. Wat begon in de jaren negentig als een rage is nu voor veel mensen de manier om naar het werk te gaan in combinatie met het openbaar vervoer. Of voor kinderen de step om lekker mee buiten te spelen
Micro Kinderstep Uitvinder Vouwstep
De uitvinder van de vouwstep; Wim Ouboter
De Micro Kinderstep; lichtgewicht, opvouwbaar en makkelijk te rijden – dit was Wim Ouboter’s visie, hij de uitvinder van de wendbare aluminium kinderstep. De uitvinder uit Zurich begon met zijn voorliefde voor gebakken worst(Braadworst): de legendarische braadworst van Sternen Grill op Bellevue in Zürich. De voormalige bankier werd een vaste klant en genoten van de levendige sfeer in de beroemde wijk bij het meer. Maar één ergerde hem enorm: de afstand van zijn huis naar zijn favoriete snack kraam. Niet dat dit zo ver was, integendeel, het was gewoon te dicht bij voor de fiets of de tram. Maar wel te ver om te lopen. Door deze “nood” ontwikkelde hij een voertuig dat de reis makkelijker voor hem maakte, en makkelijk op te bergen was op de plaats van zijn bestemming. De Micro Step was geboren. Tot vandaag de dag, is Wim Ouboter en zijn bedrijf erin geslaagd in de voorhoede te blijven van de wereld van kindersteps en steps voor volwassenen.