Stuntstep, geschikt voor het ruige werk

Stuntsteppen is niet meer voor de echte kleintjes. Het is zeg maar het serieuzere werk voor kinderen van 8 jaar en ouder. De stuntsteps zijn extra stevig en kunnen dus tegen een flinke stoot wanneer je over stoepranden en skateparken rijdt. Een stuntstep is een robuuste versie van een gewone step, die meestal niet in hoogte verstelbaar is of opgevouwen kan worden. De stuntstep weegt meer dan een normale step en heeft een geavanceerde compression systeem.
Stuntstep Kopen
Daarom is de stuntstep ideaal geschikt voor het maken van stunts en op ramps mee te rijden. Om de levensduur van je stuntstep te verlengen, is het goed de opbouw van de step te kennen en te weten hoe je het moet onderhouden.

Onze top 3 meest verkochte stuntsteps:

  1. JD Bug MS 118Y stuntstep (midden segment)
  2. JD Bug Pro X stuntstep (midden segment)
  3. Micro MX BenJ Edition stuntstep (top segment)

 
Een stuntstep heeft natuurlijk wel bewegende delen en kan daarom kapot gaan als het niet goed behandeld wordt. Zorg dat je stuntstep niet in aanraking komt met water, zand en vermijd vochtige omstandigheden en onnodige klappen.Steppen en delen die niet goed worden onderhouden verliezen vaak hun garantie en klachten hierover kunnen door de fabrikanten worden afgewezen.
Lees altijd de handleiding van het product voordat je step in gebruik neemt. Oh ja, en zorg voor goede knie, pols en elleboog bescherming; en vergeet je helm niet!