NIEUW: JD Bug Street vouwstep

JD Bug MS150 Vouwstep JDBug

Deze JD MS 150 is helemaal nieuw! JD Bug is een Amerikaans merk dat al jarenlang een topper is in de markt en ze hebben dit najaar een nieuwe serie geïntroduceerd, en dat zijn deze prachtige JD MS 150 vouwsteppen. Deze vouwstep is geschikt vanaf 6/7 jaar oud. Het is een echte allround step, die daarna voor altijd kan blijven. Want deze JD MS 150 vouwstep wordt ook verkocht aan volwassenen. De step is namelijk tot 100 kilo te gebruiken. Natuurlijk kun je deze JD MS 150 vouwstep  makkelijk opklappen en dus meenemen. Het frame is helemaal van aluminium, waardoor de step lekker licht is met maar 3,3 kilo. En dan de prijs, want eigenlijk is dit één van de scherpst geprijsde kindersteppen. En kijk op het plaatje hoe mooi deze JD MS 150 vouwsteppen zijn, oh ja: nu alleen nog de kleur. We hebben namelijk roze, blauw, zwart en roze.

We hebben de belangrijkste eigenschappen even onder elkaar gezet:

Gewicht: 3300g
Stuurhoogte: min 65 cm/ max 99 cm
Voetplaat: 510mm x 100mm
Gevouwen Afmetingen: 690mm (L) x 100 mm (B) x 200 mm (H)
Wiel: 150mm / 85a Zwart met Black Speed ​​Hubs
Lagers: Chrome Abec 9
Maximale belasting: 100kg
Rem: Spring Loaded