Micro G-Bike loopfiets vanaf 2,5 jaar oud

Micro G-Bike Light groenDeze Micro G-Bike loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar oud. Wat gaaf om je kleintjes op een loopfiets te zetten. Want ze leren daar dan evenwicht bewaren en een bepaalde motoriek. Deze loopfiets van het bekende Zwitserse merk Micro is helemaal top. Je kunt kiezen uit 7 verschillende opvallende kleuren: roze, blauw, oranje, geel, paars, aluminium en groen. Kijk maar eens naar die kleuren… En de prijs is nu van EUR 139,95 voor maar EUR 129,95. Je kunt deze Micro G-Bike loopfiets wat hoger zetten, waardoor de kleintjes er lekker op kunnen groeien: tot wel 5 jaar oud. Het zijn lekkere grote wielen met 200 mm, waardoor het ontzettend lekker is om een stukje te gaan loopfietsen. En het frame van deze Micro G-Bike Light is van aluminium, waardoor het heel erg licht is. Zowel voor de kleintjes om op te loopfietsen, als de ouders om te tillen. We hebben de belangrijkste eigenschappen nog even op een rijtje gezet:
– Merk: Micro
– Model: G-Bike Light
– Leeftijd: 2,5 tot en met 5 jaar oud
– Gewicht loopfiets zelf: 2,5 kilo
– Maximaal belastbaar gewicht: 20 kilo
– Verstelbaar stuur van 34 tot en met 39 cm
– Frame: aluminium
– Wielen: kunststof, 200 mm
– Lagers: ABEC precision bearings
– Afmetingen: 67 x 48cm (lxh)
– Prijzen: vele prijzen, waaronder Toy Award 2010
– Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie