JD Bug stuntstep: scherp geprijsd

JD Bug MS119T stuntstep blauw

Deze JD Bug Stuntstep Freestyle MS118BMX is ontzettend populair. Helemaal vanwege de scherpe prijs van EUR 89,95. Koop dezeJD Bug Stuntstep Freestyle MS118BMX daarom nu meteen, helemaal leuk als cadeau voor de feestdagen. Steeds meer jongeren gaan lekker stunten en hoe leuk is dat?! Liever lekker buiten bezig, dan achter die computer-schermen, toch? Dezen JD Bug Stuntstep Freestyle MS118BMX is geschikt voor jongeren vanaf 8 jaar oud. Dit is een stoere stuntstep met een zogenaamd T-stuur. Je kunt deze stuntstep niet opklappen, want juist dat maakt het een echte stuntstep. Die moet heel erg stevig zijn, om alle klappen aan te kunnen. Er zit een extra bevestiging bij de plek JD Bug Stuntstep Freestyle MS118BMX heeft 110 mm wielen, dus lekker klein en wendbaar. Dat vind iedereen van groot belang…Het design van deze JD Bug stuntstep is erg mooi en stoer! Juist daarom kopen veel jongeren juist deze stuntstep. Let wel even op, want het zijn doodshoofdjes. De ene ouder vindt dat prima en leuk, maar sommige hebben daar problemen mee. Dan hebben we gelukkig nog andere stuntsteps in het assortiment. We hebben de eigenschappen nog even onder elkaar gezet:

 • Verkrijgbaar in de kleuren: groen, oranje, rood
 • Geschikt vanaf 7 jaar
 • Maximale belasting: 100 kg
 • Gewicht van de step: 3,5 kg
 • Bordhoogte 6,5 cm
 • Geïntegreerd deck met full-grip
 • Vaste BMX-bar met pro BMX handvatten
 • Compression kit
 • Aloycore wielen van 10 cm
 • ABEC 7 lagers
 • Rem op het achterwiel
 • Totale afmetingen 64,5 x 45 x 80,9 cm (lxbxh)