Razor E90 elektrische step

Razor E90 electrische step blauwDe Razor E90 elektrische step is ontzettend leuk. Wij raden deze elektrische step aan vanaf ca. 8 jaar oud. Het leuke van zo’n Razor elektrische step is dat je er lekker hard mee kunt. Je kunt tot wel 14 kilometer per uur steppen, dus lekker vaart maken. Tegenwoordig zijn van steeds meer producten elektrische varianten, en dus ook van de ouderwetse kindersteppen. Razor (een Amerikaans merk) is eigenlijk hét merk op het gebied van elektrische steppen en heeft een heel assortiment in elektrische steppen. Deze Razor E90 elektrische step is verkrijgbaar in 2 kleuren, in oranje en blauw en kost maar EUR 149,95. Er zit een accu in de voetenplank en als je de step continue gebruikt, dan gaat deze Razor E90 elektrische step ongeveer 50 minuten mee. Natuurlijk zit er ook een oplader bij, en kun je de step zo weer opladen. Wij merken dat kinderen (en trouwens ook ouders) helemaal enthousiast worden van deze nieuwe manier van steppen. Het is echt niet gevaarlijk, want het is nu ook weer niet dat je zo hard gaat als een brommer ofzo. Het is leuk om te proberen en lekker te genieten. We leveren deze steps binnen 2 werkdagen bij je thuis. Kijk hier nog even naar de belangrijkste specificaties:
– Merk: Razor
– Model: E90
– Uitvoering: electrische step
– Leeftijd: vanaf 8 jaar oud
– Maximale snelheid: ca. 14 km/h
– Gebruik met volle accu’s: max. 50 min.
– Oplaadtijd: ca. 8-10 uur
– Gasgeven: met drukknop
– Bijna geruisloos en stil
– Milieuvriendelijk
– Motor met kickstart
– Achterrem op voetenplaat (drukrem)
– Polyurethaan (PU) wielen
– 12 Volt loodaccu
– Inclusief oplader en gereedschap
– Max. te belasten tot: ca. 50 kg.
– Garantie: 12 maanden fabrieksgarantie bij normaal gebruik