Nieuw: Yedoo Ox autoped vanaf 7 jaar oud

Yedoo Ox kinderstep rood zwartWe hebben een mooie nieuwe lijnen steppen, namelijk de Yedoo Ox autoped steppen. Dit zijn Yedoo steppen met luchtbanden en deze zijn altijd erg lekker in het comfort. Luchtbanden zijn zoveel lekkerder als je een stukje gaat steppen dan kunststof-banden. Deze Yedoo Ox is net op de markt gekomen en nu al leverbaar in onze webshop. De Yedoo Ox autoped is geschikt vanaf 7 jaar oud, maar zou ook door een volwassenen kunnen worden gebruikt, want je kunt tot wel 120 kg op de step staan. Kun je het als vader of moeder ook eens proberen! Het is echt een geavanceerde autoped, dus met een stalen frame en veel aluminium afwerking waardoor deze Yedoo Ox autoped maar 8,6 kilo weegt. De twee wielen zijn 16 inch qua grootte, dus een lekker formaat. En het stuur staat in een prachtige sportieve stand, dus ook echt geschikt om te stunten. Er zitten 2 handremmen op deze step en je stopt dus heel gemakkelijk. Er zijn 3 mogelijke kleurcombinaties, een rood-zwarte, een wit-zwarte en een grijs-blauwe. Erg mooi allemaal. En de prijs van deze Yedoo Ox autoped is nu maar EUR 139,95. Een mooie prijs voor een step waar echt van alles opzit. We hebben de belangrijkste specificaties nog even op een rijtje gezet:
– Merk: Yedoo
– Model: Ox
– Leeftijd: 7 jaar, of ca. 120 cm lang
– Wielen: aluminum velgen 12 inch
– Handremmen: 2 V-brake
– Plankhoogte: 10 cm
– Stevige standaard
– Gewicht: 8 kg
– Ergonomische handvatten met grip
– Max. toelaatbaar gewicht: 120 kg
– Metalen balhoofd met kogellagers
– In hoogte verstelbaar stuur 79 – 91 cm
– totale lengte 118 cm
– stuurbreedte 55 cm
– Tüv veiligheidskeurmerk
– 1 jaar fabrieksgarantie