Micro Mini kinderstep vanaf 2 jaar oud

showimgDe Micro Mini kinderstep heeft alweer prijzen gewonnen, en dat is bijzonder. Want deze Micro Mini kinderstep bestaat al best lang, en toch blijft iedereen zo enthousiast over het gepatenteerde systeem. Deze Micro kinderstep is al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Want dan kunnen ze langzaam aan het stuurtje hangen en lekker heen en weer gaan. Onze eigen kinderen spelen er ook veel mee. En het mooie is dat ze hierdoor leren om stabiliteit te krijgen en dus beter hun evenwicht leren bewaren, maar uberhaupt beter worden in hun motoriek. Het mooie is dat de wielen van deze Micro Mini kinderstep aan de voorkant zitten. En juist daar zetten de kinderen kracht en kunnen ze dus leren sturen. Dat is veel beter, dan 2 wielen aan de achterkant. Er zit een heel eenvoudig remmetje aan de achterkant, zodat ze snel weer stil staan. En natuurlijk is deze Micro Mini kinderstep in vele kleuren verkrijgbaar. We hebben echt een hele rits. En wat een leuke accessoires ook allemaal. Zo kunnen ze er een leuk tasje bij nemen, of streamer, of led-lichtjes of juist een stoere bel. Alles kan. En de prijs van deze Micro Mini is maar EUR 68,95. Wat een goed cadeau! Hieronder nog even alle accessoires:
– Merk: Micro
– Model: Mini
– Leeftijd: 2 tot 5 jaar oud
– Uniek ‘lean-and-steer’ mechanisme, ontwikkeld mbv Zwitserse medische experts
– Helpt de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel, coordinatievermogen en motorische vaardigheden
– Laag driewielig ontwerp voor stabiliteit
– Rem aan de achterzijde voor veiligheid
– Hoogte stuur tot deck is 6700 mm (niet verstelbaar)
– Step zelf weegt 1.5 kg
– Maximaal gewicht: 20 kg
– Transparante wielen voor gebruik binnen en buiten
– 8 kleuren beschikbaar: roze, blauw, geel, aqua, paars, oranje, rood en groen