JD Bug Eco kinderstep met gratis tas

jdBugEcoDe JD Bug Eco kinderstep heeft nu een speciale aanbieding. We hebben namelijk bij aankoop van een van deze JD Bug kindersteppen een gratis tas cadeau. Dan kun je de kinderstep gemakkelijk meenemen over je schouder. De JD Bug Eco kinderstep is de best verkochte step uit onze webwinkel, dat komt door de vele kleuren en de lage prijs. De kinderstep is geschikt voor kinderen vanaf 4-5 jaar oud en ze kunnen doordat deze kinderstep ontzettend licht is, heel goed leren steppen en hun evenwicht bewaren. Het is wat dat betreft echt de ideale opvolger van een driewiel-kinderstep. Wat ook erg prettig is van deze JD Bug Eco kinderstep is dat er wat grotere wielen op zitten. Deze zijn namelijk niet de gebruikelijke 100 mm, maar lekker 120 mm groot. Wel zo lekker. Je kunt deze JD Bug Eco kinderstep gebruiken tot ca. 50 kilo, en dat is ongeveer 10 jaar oud. Dus je hebt de step voor echt een lange tijd. En wat dacht je van de prijs. Deze kinderstep kost maar  EUR 49,50. En je kunt kiezen uit een blauwe, rode, groene, roze en oranje kleur. Hieronder nog even alle specificaties van deze mooie step onder elkaar:
– Merk: JD Bug
– Model: ECO / MS 305
– Wielgrootte: 120 mm wielen
– Hoogte voetenplank: ca. 6,5 cm
– ABEC 5 lagers
– Gewicht step: 2,4 kg
– Inklapbare handvatten, in bijpassende kleur
– Max. toelaatbaar gewicht: 50 kg
– Metalen balhoofd met kogellagers
– Voetrem (traprem) op het achterwiel
– In elke hoogte verstelbaar stuur max. 87 cm
– Omvang uitgeklapt: 700 mm x 250 mm x 870 mm (L*B*H)
– Omvang opgevouwen: 640 mm x 92 mm x 200 mm (L*B*H)
– Boardbreedte: ca. 90 mm
– Boardlengte: ca: 480 mm