Yedoo Tidit autoped voor € 89,95

Yedoo Tidit blauw Yedoo Tidit rozeDit is de Yedoo Tidit autoped met luchtbanden. Deze Yedoo Tidit autoped is maar € 89,95 en daarvoor krijgt u heel veel kwaliteit. Deze kinderstep is geschikt voor kinderen vanaf ca. 5 jaar oud. Er zijn tegenwoordig maar weinig ouderwetse autopeds te verkrijgen, want veel mensen kiezen voor de vouwstep. We verkopen heel graag deze Yedoo kinderstep, omdat het een superkwalitatief merk is voor een scherpe prijs en luchtbanden zijn echt heel prettig voor kinderen. Want kinderen willen altijd overal op steppen: gras, grind of schelpenpaden. Met deze brede luchtbanden van 12 inch gaat dat gemakkelijk. Ook wat langere afstanden, bijvoorbeeld naar school toe steppen is geen enkel probleem met deze Yedoo Tidit kinderstep.
Veel ouders vinden het altijd lastig om de maat te bepalen van een kinderstep. We hebben al jarenlang ervaring met de maten van verschillende kindersteps en wij letten vooral op leeftijd en de breedte van het stuur. De leeftijd is vrij duidelijk, want deze step is geschikt vanaf 5 jaar en gaat zeker mee tot een jaar of 7/8 jaar oud. De breedte van het stuur is ook van belang, deze step heeft een stuur met een breedte van 54 cm. Kinderen moeten wel goed het stuur kunnen bedienen en de handen moet niet teveel naar ‘buiten’ staan, omdat het stuur te breed is. Let daar even goed op. Anders is er nog een kleinere variant, namelijk de Yedoo kinderstep Mau: deze is geschikt vanaf ca. 3 jaar oud.
Deze Yedoo Tidit kinderstep heeft een stalen frame en zal niet roesten. Er zit één handrem op, waarmee de kinderen kunnen remmen. Het liefst willen ze natuurlijk niet remmen, maar heerlijk door-steppen. De Yedoo kinderstep heeft een aantal mogelijke kleuren; vanzelfsprekend het traditionele blauw voor de jongens en roze voor de meisjes, maar ook fel-rood en appeltjesgroen. De keuze is aan u. We sturen deze Yedoo kindersteppen in een stevige doos naar u toe, maar u kunt ook altijd even langskomen in één van onze winkels in Amsterdam of Haarlem om uit te proberen en de step meteen mee te nemen.