Micro Mini kinderstep vanaf 2 jaar oud

Micro Mini tasje rozeDit is de Micro Mini kinderstep. Deze kinderstep is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Ik heb al vele prijzen gewonnen, omdat ik niet alleen leuk maar ook heel leerzaam ben. De kinderstep is voor kids vanaf 2 jaar kan uw peuter of kleuter leren om in balans te komen en een betere coördinatie te krijgen. De Micro Mini kinderstep kost € 69,95 en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Mijn unieke ‘lean-and-steer’ ontwerp zorgt ervoor dat kinderen kunnen sturen door hun gewicht te verplaatsen. Het voelt voor hen een beetje als surfen terwijl ze van links naar rechts gaan, hetgeen een gevoel van fun en onafhankelijkheid geeft waar kinderen van houden. Ik heb een laag gewicht (1,5 kg), dus ben makkelijk te dragen en mee te nemen. Het stepje kan bovenop de buggy worden gelegd, of uit elkaar worden gehaald om hem op te bergen of mee te nemen op reis. Door zijn stabiele brede wielbasis kunnen kinderen gemakkelijk switchen tussen zelf steppen en worden voortgetrokken door een ouder. Je hebt je buggy niet meer nodig!
– Uniek ‘lean-and-steer’ mechanisme, ontwikkeld mbv Zwitserse medische experts
– Helpt de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel, coordinatievermogen en motorische vaardigheden
– Laag driewielig ontwerp voor stabiliteit
– Rem aan de achterzijde voor veiligheid
– Hoogte stuur tot deck is 6700 mm (niet verstelbaar)
– Step zelf weegt 1.5 kg
– Maximaal gewicht: 20 kg
– Transparante wielen voor gebruik binnen en buiten
– Geschikt voor 2-5 jaar
Deze kinderstep is altijd in voorraad in onze winkel in Amsterdam, dus kom gerust even uitproberen of neem meteen een doos mee. Superleuk als verjaardagscadeau. Kijk ook maar eens naar dit leuke filmpje van vader en dochter, waarbij de dochter op een roze Micro Mini kinderstep aan het steppen is: