NIEUW: Dirt Scooter stuntstep

razor_dirt1Deze Dirt Scooter is de nieuwste step en rage van Razor steps. Dit gaat om de Razor Pro Dirtscooter. Deze Razor Pro Dirtscooter is geschikt vanaf 8 jaar oud en kan maximaal 100 kilo gewicht aan. Deze step is bedoeld om juist niet op het strakke asfalt te stunten, maar lekker de bossen in te gaan, of zanderige paden zoals je kunt zien in de video beneden over deze Razor Pro stuntstep. Daarom heeft deze Dirtscooter dan ook van die grote luchtbanden, want die kunnen die onregelmatige ondergrond juist zo goed aan en geven iets meer comfort. Daarnaast zijn het grotere wielen, want de meeste ‘gewone’ stuntsteps hebben maar wielen van 100 mm. En de Razor stuntstep ziet er lekker stoer uit!
Het frame van deze Razor Pro Dirtscooter is van aluminium en lekker lichtgewicht met iets meer dan 5 kilo. Er zit een voetrem op bij het achterwiel. Deze stuntstep heeft een Y-vormig stuur, dat erg populair is bij stuntsteppers. De voetenplank heeft een speciaal grip, waardoor je goed blijft staan. Kortom, deze Razor stuntstep is gemaakt om lekker vette trucs mee uit te halen. Hij is standaard leverbaar in de rode kleur. Hieronder nog even alle specificaties op een rij:
– Merk: Razor
– Model: Pro Dirtscooter (ook wel RDS afgekort)
– Stuur: Y-bar stuur
– Stuurhoogte: 85 cm
– Frame: Aluminium frame
– Voetrem: Achterrem
– Wielen: luchtbanden
– Lagers: ABEC 5 lagers
– Voetenplank: stevige grip, zodat je blijft staan
– Gewicht step zelf: 5,2 kilo
– Leeftijd: vanaf 8 jaar oud
– Gewicht: maximaal te belasten tot 100 kilo
– Bij zeer agressief gebruik en ontzettend onregelmatige ondergrond, belasting tot maximaal 60 kilo
– Garantie: 1 jaar, geen garantie op wielen en lagers
Kijk hieronder naar een snel filmpje over deze Razor Pro stuntstep, maar vooral naar alle gave trucs die je ermee kunt doen: