Speciale actie: geen verzendkosten op alle steps

kinderen-step-plein-imageIn deze feestmaand hebben wij bij Steppenwinkel vele leuke cadeaus, voor zowel volwassenen als voor kinderen. En nu tijdelijk hebben we geen verzendkosten op alle steps. Dat maakt het nog lekkerder om snel te bestellen en de step gewoon thuis te laten bezorgen. Maakt u zich absoluut geen zorgen, want wij zetten bij iedere step uitgebreide informatie en advies. Zodat u zeker weet dat u de juiste step koopt. Bij Steppenwinkel.nl werken we al jaren met het beste assortiment aan steps, stuntsteps, vouwsteps, kindersteps en steps voor volwassenen. We hebben een groot magazijn met duizenden artikelen op voorraad, en daaruit versturen we dagelijks vele pakketten. Daarnaast hebben we 2 winkels voor u, zodat u toch ook zelf kunt proberen. We zitten in het centrum van Haarlem, op de Gedempte Oude Gracht. Maar we zitten ook in Amsterdam, meer aan de rand van de stad en daardoor supergoed bereikbaar vanaf de snelweg. Op zaterdag is het op die locatie in Amsterdam gratis parkeren, dus lekker gemakkelijk…
Kijk dus lekker rustig rond op onze website en kijk welke step het beste bij u past. We hebben steps vanaf € 49,95 voor kinderen, en ook een heel mooie range voor volwassenen.