Space scooter zeer goed getest bij Kassa

De Space scooter (hier in het wit; maar ook verkrijgbaar in het zwart)
De Space scooter (hier in het wit; maar ook verkrijgbaar in het zwart)
De Space scooter is en blijft een zeer populair product, dat is ook het consumenten programma Kassa van de VARA opgevallen. In hun laatste uitzending van 23 november worden verschillende soorten space scooters getest, ook het model dat wij zelf verkopen (de originele space scooter).
Zie hier hun beschrijving van de test en testlocatie voor de space scooter:

Het is de nieuwe rage onder kinderen: een step met aandrijvingsmechanisme. Al generaties lang steppen kinderen door de straten, maar door het nieuwe aandrijvingssysteem kun je snelheden tot wel 15 kilometer per uur bereiken met je stepje. Hoe goed werken deze stepjes nu eigenlijk en welke is de beste aankoop?
De parkeergarage van de Jaarbeurs in Utrecht is de ideale locatie om deze vliegensvlugge stepjes eens grondig te testen. Vincent Gooijker, stepdeskundige en eigenaar van Gooijker Step Trading neemt samen met Niels van Ekeren, Sue en May Eveloo, Jamie van Dijk en Jens HenDic van Stepteam High Level de steppen onder de loep. Ze letten op veiligheid, snelheid, gewicht en stevigheid van het frame.

De uitslag was voor ons geen verassing. De originele Space Scooter is en blijft een topper, alleen een veel duurdere versie (200 euro t.o.v. 129,95 voor de originele Space Scooter) kwam net iets beter uit de test.
Maar met een mooi rapport cijfer van 7,3 een hele goede tweede!
We citeren hier even de site van Kassa:

Space scooter (rapport cijfer 7,3)
Heeft een stevig en veilig frame. Hulp van ouders bij het in elkaar zetten is nodig. Gaat erg hard en het board beweegt soepel. De remmen werken niet optimaal. Prijs ligt in de middenmoot.

Kortom, een topper, ook voor Sinterklaas! We hebben momenteel geen verzendkosten, dus sla je slag met deze super Space Scooter!