Space Scooter is de rage van dit najaar

Ken je de Space Scooter al? Dit is een hele bijzondere step. Je komt namelijk vooruit door de voetplank te bewegen. De Space Scooter is daarmee echt een blikvanger en zowel jongens als meiden vinden het fantastisch. We adviseren deze Space Scooter vanaf ca. 8 jaar oud. Je kunt op deze Space Scooter ook gewoon steppen, alsof het een gewone step is. Maar het is natuurlijk veel leuker om met de voetenplank te spelen. De Space Scooter is aan zijn naam gekomen doordat de voetenplank beweegt. En als je deze van voor naar achteren beweegt, lijkt het net alsof je in de ruimte loopt.
0511803_1De Space Scooter is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud. Echt jonger adviseren wij niet, omdat de Space Scooter dan te groot en te zwaar zal zijn. Het kan wel voor oudere kinderen, jong volwassenen en volwassenen worden gebruikt. Je kunt er tot ongeveer 90 kilo op belasten. Natuurlijk is de Space Scooter ook op te klappen, waardoor het een klein pakketje wordt en gemakkelijk mee te nemen is op reis. De Space Scooter is te verkrijgen in het zwart of in het wit.
Op dit moment is de Space Scooter zo’n rage, dat vrijwel niemand in Nederland de Space Scooter kan leveren. De verwachting is dat er vanaf begin september weer een nieuwe lading van steps naar Nederland komt, maar die zal dan ook weer direct uitverkocht zijn. Kijk dus ook naar internationale webshops. Alleen kijk wel uit met van tevoren betalen, want niemand heeft op dit moment voorraad. Dus stuur altijd eerst een e-mail of geef een belletje hoe het met de voorraad gesteld is, of dat je bijvoorbeeld kunt reserveren.
De Space Scooter kost € 129,95. Let ook hier goed op, want er wordt (mede door de voorraad-problemen) absoluut niet gestunt met de prijs. Dus de Space Scooter kost altijd € 129,95. Goedkoper betekent direct nep en dus ook gevaarlijk, want de voetenplanken bewegen en moeten wel stevig zitten.
Kijk hieronder naar een mooi filmpje over deze Space Scooter: