Step kopen nu ook met PayPal in Nederland en België

We hebben onze shop uitgebreid met de betaalmethode Paypal, voor zowel Nederland als België. Daarnaast hebben we voor Nederland natuurlijk iDeal en voor België Bancontact/Mister Cash. Me al deze betaalmethodes kunt u Veilig & Simpel betalen.
Mister Cash is namelijk één van de meest gebruikte betaalmiddelen voor online betalingen in België. Sinds 2006 is het voor Belgische consumenten mogelijk om hiermee betalingen via het internet te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig.Veilig & Simpel betalen
Hoe werkt Bancontact/Mister Cash bij steppenwinkel.nl?
logo_paypal_106x29Paypal werkt ook heel eenvoudig, u kunt daar ook betalen door een PayPal rekening aan te maken, maar ook betalen zonder een rekening bij PayPal is mogelijk. Zie de PayPal site voor meer informatie.
Zie ook deze pagina over het eenvoudig bestellen via PayPal (is geschreven voor België, maar is ook van toepassing op Nederland).
Wij gaan ervan uit dat we met deze betaalmethodes voor Nederland en België het voor bijna iedereen mogelijk maken om een step te kopen. Heeft u nog vragen over bestellen vanuit België of over onze nieuwe betaalmethode Bancontact Mister Cash? Laat het ons weten!