Step kopen voor België nog eenvoudiger met Bancontact/Mister Cash

We hebben onze shop uitgebreid waardoor het eenvoudiger is om een step kopen vanuit België. We hebben de eerder aangeboden betaalmethode van Paypal vervangen door Bancontact/Mister Cash.Veilig & Simpel betalen
Mister Cash is namelijk één van de meest gebruikte betaalmiddelen voor online betalingen in België. Sinds 2006 is het voor Belgische consumenten mogelijk om hiermee betalingen via het internet te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig.

Hoe werkt Bancontact/Mister Cash bij steppenwinkel.nl

Geef aan dat uw bestelling naar België gestuurd moet worden, bij  betaalmethode komt dan automatisch “Bancontact/Mister Cash”. U komt vervolgens in de beveiligde betaalomgeving van onze partner Buckaroo.Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan de eigen bank geselecteerd worden. Je kunt dus in je vertrouwde internetbankieromgeving inloggen. In het vervolgscherm kan je dan eenvoudig de betaling voltooien. Na betaling kom je weer terug in onze shop van steppenwinkel.nl en zal je een order bevestiging krijgen.
Wij gaan ervan uit dat Bancontact/Mister Cash een welkome uitbreiding is op onze dienstverlening. Heeft u nog vragen over bestellen vanuit België of over onze nieuwe betaalmethode Bancontact Mister Cash? Laat het ons weten!