81 Customs Pegs verkrijgbaar voor de stuntstep

81 customs pegs blauwWe hebben sinds een tijdje voor de stunsteps zogenaamde 81 Customs Pegs in ons assortiment.
81 Customs komt uit Engeland en zijn fabrikant van top stuntstep onderdelen. De Custom 81 Pegs zijn uitstekende onderdelen die aan het achterwiel worden gemonteerd (peg betekent in het Nederlands plug of haring: hiermee wordt iets vastgemaakt).
Echte stunters gebruiken de pegs om als ze met hun voorwiel gaan draaien om dan met hun voeten op deze uitstekende stukken te staan. Daarnaast wordt de stuntstep er iets stabieler van. Deze pegs worden geleverd per 2 stuks (voor iedere kant één) en met verschillende moertjes en asjes zodat ie op iedere stuntstep past. We hebben een aantal verschillende kleuren leverbaar.
En koop je een stuntstep bij, dan kan je nu gebruik maken van onze tijdelijke actie van geen verzendkosten op alle steps!
Hier kan de de duidelijke montage instructie vinden van de 81 customs pegs: