10 centimeter sneeuw: snowsteps

Tegenwoordig hebben we in Nederland veel vaker echte winters. De afgelopen jaren is de Snowstep een zeer populair product tijdens sneeuw en ijs-pret. Handig om in huis te hebben met die gladheid; dus geschikt voor volwassenen. Maar kinderen vinden het ook fantastisch! Deze spikes passen namelijk op elke schoen en geeft optimale grip bij wandelen in de sneeuw, op het ijs, of als je gaat steppen of sleën. Op de afbeelding hiernaast zie je hoe handig je deze spikes om je schoenen heen bindt. De spikes zijn gemaakt van 76% natuurrubber en 24 synthetische rubbers. De stalen spikes zijn gemaakt van ‘Wida’ staal en gefabriceerd in Duitsland. We verkopen 3 maten; Snowsteps maat 32-41, Snowsteps maat 42-44 en Snowsteps maat 45-49.  Je hebt dit snel in huis, dus bestel veilig en snel via steppenwinkel.nl.