Sinterklaascadeau van 2012: de stuntstep

Stuntsteppen wordt de hit van 2013 en we zien alle fabrikanten met veel verschillende stuntsteps op de markt komen. JD Bug was er al vroeg bij en heeft vooral ook een goede betaalbare lijn. De Pro X is al sinds begin 2012 erg populair en sinds oktober 2012 is deze JD Bug MS 118 Y-lijn erbij gekomen. Voor € 119,95 heb je een perfecte stuntstep die zowel op straat als in het skatepark mee kan. Deze stuntstep is geschikt vanaf 7/8 jaar oud. Natuurlijk is ook deze step weer een echte stuntstep, omdat de step niet opklapbaar is en uit één stuk bestaat. Er kan dus nauwelijks iets kapot.
Het leuk van deze JD Bug MS 118 Y is dat het een Y-vormig stuur heeft. De echte professionele steps van honderden euro’s hebben dit ook vaak. Er zijn een aantal kleuren kleuren verkrijgbaar met bijpassende stoere voetenboards, kijk maar even op de afbeeldingen. Hieronder de belangrijkste specificaties op een rij:
– Lengte: 645 mm
– Breedte: 450 mm
– Hoogte: 809 mm
– Wielmaat: 100 mm
– Metalcore wheels: zwarte kern, wit PU rijvlak
– Abec 7 lagers
– Gewicht: 3,5 kilo
– Max 100kg belastbaar
– Triple collar clamp (3 dubbel stevig vastgezet)
– Y-vormig stuur
– Handvatten Pro Bmx (stevig kunststof)
– Geïntegreerd deck
– Fabrieksgarantie van 1 jaar