De ideale kinderstep vanaf 1 jaar oud

Kinderen vinden steppen heerlijk, al vanaf 1 jaar oud. Micro heeft dit najaar een nieuwe kinderstep op de markt gebracht die direct een aantal prijzen heeft gewonnen. Het lean-and-steer stuursysteem bevordert coordinatie en evenwichtsgevoel. De Mini Micro 3 in1 is in 4 stadia te gebruiken: eerst met het zitje in de lage en dan in de hoge stand, daarna kan het zitje eraf worden gehaald en kan uw kind gewoon gaan steppen met de kortere stuurstang. Het O-stuur is vervolgens met een simpele klik te vervangen door het hogere T-stuur, zodat de step mee kan groeien met uw kind en zijn ontwikkeling. Uit ervaring is gebleken dat de Mini Micro 3 in 1 step direct en jarenlang een van de favoriete stukken speelgoed is!
– 1,0 jaar met laag zitje
– 1,5 jaar met hoog zitje
– 2,0 jaar met O-stuur
– 2,5 t/m 6 jaar met T-stuur
De Micro Mini 3 in 1 is verkrijgbaar in zowel roze als blauw. Lekker voorspelbaar… Deze Micro kinderstep kost € 94,95 en hebben we binnen enkele dagen bij u thuis. Dus bestel vandaag nog en dan krijgt u er een Sinterklaas-gedicht bij. Altijd handig…  Kijk hieronder naar een filmpje over deze Micro kinderstep, dan is het meteen duidelijk: